Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Verjamem, da se tako vi, kot vsi mi, trenutno ukvarjate s tem, kako telo na naraven način pripraviti na jesen ter prihajajoča obdobja virusnih pa tudi bakterijskih bolezni.

  Sama zase in za svojo družino pazim, da smo čim več na svežem zraku, da se dovolj gibamo in da je na krožniku čez celoten dan zadosti sezonskih in sveže pripravljenih jedi.

  Pri podpori imunskega sistema pa nam je ob vsem omenjenem lansko leto pomagala še kombinacija terapevtskih in čistih eteričnih olj z naravnimi in dnevno uravnanimi prehranskimi dodatki. Iz preteklih izkušenj in zaupanja sem izbrala znamko doTerra. Več o vsem pišem na svojem blogu.

  PODPORA IMUNSKEGA SISTEMA MALČKOV in OTROK

  Malčica je septembra prvič vstopala v vrtec in na poti je bil nov družinski član. Sprva je bila ješča vsega, tudi zelenjave in sadja, vendar se je reč spremenila, ko smo pričeli dobivati zobke, štirice. Že avgusta sem ji na podplatke pričela mazati z rastlinskim oljem redčeno namensko mešanico On Guard, ki jo sestavljajo eterična olja sladke pomaranče, klinčkov, cimeta, evkalipta in rožmarina. Poleg je dnevno vzela žvečljiv naravni multivitaminski bonbonček A2Z, ki je sestavljen iz naravnih superživil, je uravnan na dnevne potrebe otroka in ima okus jagode. Kombinirala sem z čajno žličko ribjega olja IQ mega, ki je pridobljen iz nižjih delov prehranjevalne verige, testiran za težke kovine in slasten zaradi okusa pomaranče, tako da se ribje olje sploh ne čuti! Jesensko-zimsko sezono je prestala le z nekaj smrklja, na podoben način podpore pa smo se lotili tudi edinega bronhiolitisa v času pomladi. Vse omenjeno je primerno tudi za otroke, ki ponovno vstopajo v šolo.

  PODPORA IMUNSKEGA SISTEMA VEČJIH NAJSTNIKOV in ODRASLIH

  Večjim najstnikom in odraslim prav tako iz lastne izkušnje in izkušnje vseh, ki so reč preizkusili okoli mene, priporočam prehranske komplementarne dodatke Life Long Vitality pack. Gre za zopet za dnevno uravnane prehranske dodatke iz naravnih virov, predvsem super živil. Sestavljeni so iz treh enot, ki poskrbijo za multivitamine, celično aktivnost in potrebne omega maščobe. V varnih enotah so jim dodana tudi eterična olja, ki nosijo lepe dobrobiti. Sama sem pričela s polovično dozo, torej po 1 kapsulo posameznega dodatka zjutraj in zvečer med jedjo, da se je vse potrebno dobro absorbiralo s hrano in uravnalo v 24h času. Pomagalo mi je k boljšemu počutju, več energije, videlo s je tudi na koži, laseh in nohtih. Podjetje je zelo pravično, saj ti povrne celoten denar, če s tem izdelkom nisi zadovoljen. Ko me je pričelo boleti grlo, sem si že omenjeni On Guard redčeno namazala na vrat in simptomi so izginili v manj kot ur. Če pa se me je resno lotevalo, sem ga redčenega večkrat dnevno mazala na podplate, da sem dosegla sistemski učinek in v par dnevih prestala virozo, ki bi sicer trajala vsaj teden dni.

  RAZKUŽEVANJE ZRAKA in ODPIRANJE DIHAL

  On Guard sem v času, ko je bil nekdo bolan nakapala tudi v difuzor, ki olja v prostor spušča v malih delcih in na hladnem principu. tako smo se viroz obvarovali ostali. Za dihala je za odpiranje zamašenih nosov, pomoč pri izločanju sluzi v difuzorju ali redčen na prsi odlično dopolnjevala namenska mešanica za dihala Breathe.

  NAPORNI TRENUTKI DNEVA

  V napornih čustvenih trenutkih dneva ima fin učinek prizemljitve namenska mešanica Balance, predvsem če si jo nanesem na podplate. Umiri in v prijetnejši sen nas popelje sivka v difuzorju. Redčena na prsih pa neverjetno pomiri dražeč kašelj v času spanja. Če je otrok razdražen, sem jo redčeno namazala na vrhnji del ušesa in zatilje, tudi na podplate.

  doTERRA poleg kvalitetnih terapevtskih, naravnih in čistih eteričnih olj in namenskih mešanic ponuja še celo vrsto izdelkov. Naše izkušnje so odlične, predvsem pa me veseli, da znotraj certifikata CPTG pazijo na organsko pridelavo rastline v rodnih krajih rastline, na ustrezni prsti in pod primerno klimo. Da material po ustrezni žetvi ne tovorijo daleč, temveč v destilarno ali stiskalnico ob nasadu. Da vse poteka pod visoko tehnologijo. Nenazadnje pa, da kot redki olja testirajo trikrat: prvič v zunanjih laboratorijih na licu mesta, drugič po prevozu in tretjič po ustekleničenju. Manjkajočega ne popravljajo s sintetičnimi dodatki, temveč takšno serijo zavržejo. Pod CO-IMPACT-SOURCING pa so v celoten proces umestili še iskanje tradicionalnih destilerjev kot zunanjih sodelavcev, pravično delo in plačilo, kar dopolnjujejo še s HEALING HANDS FOUNDATION, neodvisno in dobrodelno organizacijo, ki lepo poskrbi za družinske skupnosti destilerjev, predvsem če so iz tretjega sveta. Prav tako direktno pomagajo vsem delom sveta ob naravnih in družbenih katastrofah (Nepal,..).

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje