Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Pot življenja me je pripeljala do mojega poslanstva – pomoč ljudem. Energija angelov in uvidi, ki me preplavijo mi pomagajo, da vam lahko svetujem, pomagam na vseh področjih življenja. Rešitve se vedno najdejo, nosimo jih znotraj sebe, le poiskati jih je potrebno.

  Dovolite, da vam na poti vašega iskanja in sprememb pomagam, svetujem, da boste zaživeli življenje v vsej polnosti. Predvsem pri spremembah vašega odnosa do samega sebe. Da se naučite poskrbeti zase, se slišati in upoštevati, se soočati s situacijami v katerih se znajdete.

  Sem Astara svetovalka, vedeževalka in energoterapevtka, ki jo vodijo angeli. S svojimi sposobnostmi-intuicijo, videnjem ter energijo, znanjem in dvajset letnimi izkušnjami, vam pomagam, da uvidite kako zaživeti kvalitetno življenje, da skupaj stopimo na pot rešitve, vaše spremembe. 

  Pomagam vam zaživeti življenje v vsej polnosti na naslednje načine:

  • Če želite ostati anonimni me za svetovanje in vedeževanje pokličete na 090 44 80 (cena klica iz Telekom omrežja znaša 1,99€/min, cene klica za vsa druga omrežja določa vaš operater).
  • Tisti, ki si želite osebno svetovanje in vedeževanje se naročite na številko 090 44 80. Podarim vam 5% popust na prvi 60 minutni obisk, če mi poveste, da ste prebrali članek na Caelle.com .
  • Moje sposobnosti zajemajo tudi energotrapijo z angeli. Če mi pri naročanju poveste, da ste zasledili članek na Caelle.com vam podarim 10% popust na celoten sklop terapij, ki so potrebne, da se vaše stanje izboljša.
  • Če imate svoj amulet in ga prinesete s seboj vam ga očistim in napolnim z energijo, za polovično ceno. To velja za ponudbo osebnega svetovanja in vedeževanja ter energoterapije z angeli.

   

  CAM01160

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje