Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 04.

  Napredek tedna bo v ljubezni, kjer bo romantično in polno drobnih preobratov. Naklonjen vam bo Merkur, ki vam bo v pomoč pri raziskovanju novih poti in pogovorih. Zdi se, da se boste dobro znašli tako v samoti, kot v družbi. Prijatelji bodo tisti, ki vam bodo pokazali modrino neba.

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Uran planet preobratov vam bo v pomoč pri preobrazbi. Stopili boste v ospredje in na odločen način povedali svoje mnenje. Pri tem vam bo v spodbudo Venera, ki bo v enajsti hiši, kar pomeni ugodno za skupinsko delo in preobrate. Pisanje občutkov bo balzam za dušo. Dan ljubezni: petek.

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Aspekt Venere in Neptuna prinaša dobre iztočnice na delovnem mestu. Predelali boste nekaj iz preteklosti in osvobojeni odšli naprej. Romantična energija bo tista, ki vas bo polepšala in vam bo podarila čut za umetnost in izražanje. Dovoli si boste sanjati in vendarle bo štela tudi realnost.

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Saturn, ki velja v astrologiji za avtoriteto, vam bo v pomoč pri odkrivanju določenih ciljev. Poglobiti se boste morali v navdih in temeljito razmisliti o novih razpotjih. Zelo naklonjena vam bo sreda in četrtka, ko boste nizali uspeh za uspehom. Dinamika čustev bo priložnost za pogovor.

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Ognjeno srce bo tisto, ki vam bo v pomoč tako v službi, kot v ljubezni. Teden prinaša mnogo učenja pri sprejemanju čustvenosti in občutljivosti. Finančno boste lepo napredovali in pridobili tudi priznanje, ki bo vezano na četrtek ali petek. Naklonjen vam bo Pluton, ki vam bo podaril notranjo moč.

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Sprostila vas bo prijetna glasba in tisti drobni trenutki sreče. Po zvezdnih namigih vam bo bosta naklonjeni energiji Merkurja in Saturna, ki prinašata odgovornost, delavnost in marljivost. Majhni koraki bodo tisti, ki vam bodo v pomoč pri izgradnji iskanja notranjega miru.

  Tehtnica

  23. 9. – 23.10.

  Teden bo v znamenju aspekta Venere in Neptuna, kar pomeni romantiko, čustveno skladnost in dobre odnose za sodelovanje. Mnogim uspehom bo botrovala intuicija. Znali se boste boriti za svojo resnico in jo po potrebi zagovarjati. V ljubezni bo čarobno, romantično in skladno.

  Škorpijon

  – 22.11.

  Pozitivne misli bodo tiste, ki bodo ključ do osebne sreče in dobrih iztočnic za duhovno rast. Odprle se vam bodo nove poti in pri tem vam bo v pomoč Pluton planet preobrazbe. Narediti boste morali prerez, kdo vašo pomoč resnično potrebuje in bolj boste morali slediti svojemu srcu.

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Pred vami je dinamičen teden in najbolje se boste počutili doma. Aspekt Venere in Neptuna boste sprejeli kot navdih in raziskovali vam neznane poti. Neposredni boste v komunikaciji, kjer boste še bolj odgovorno zagovarjali svoje mnenje. Sprostila vas bo narava, nežna glasba in romantična doživetja.

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  Sledili boste svoji resnici in odločno zagovarjali svoje mnenje. Za omenjeno boste nagrajeni v sredo, ko vam bo naklonjena Luna. Jasno je, da boste v tem tednu odgovorni in ustvarjalni v povezavi z delom. Komunikacija vam bo predstavljala sol in aromo življenja. Prihaja čas novosti in preobratov.

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Spremljala vas bo dinamika besed in dobrih iztočnic. V pogledu denarja bo štela previdnost, srečno roko boste imeli pri vseh umetniških zadevah, kot tudi modi – kajti naklonjena vam bo Venera. Svoje mnenje boste povedali na odločen način, toda lepe besede najdejo ključ do srca.

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Čeprav ste znani kot najbolj romantično znamenje se bo to v tem tednu še nadgradilo. Aspekt Venere in Neptuna prinaša dobre občutke, srečo in milino. Seveda boste na drugi strani morali postaviti neke osebne meje. Držati se boste morali tistih stvari, ki so vam blizu. Daleč v ospredju bo ljubezen.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje