Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Huaweiev mesec zdravja se je začel! Če želite pomlad začeti dobro, se pridružite gibanju in preverite privlačno promocijsko ponudbo za vrhunske nosljive naprave Huawei. Poglejmo, ali ste pripravljeni napolniti baterije z zdravo energijo!

  Bi radi letošnjo pomlad začeli drugače kot pretekla leta? Da bi se to zgodilo, v Huaweievem mesecu zdravja poiščite ravnovesje v življenju, ki vam bo zagotovilo zdravje in odlično počutje. Huawei je za svoje uporabnike pripravil celo vrsto zanimivih vsebin. Kakšnih? V sodelovanju s priznanimi mednarodnimi strokovnjaki na področju dihanja in čuječnosti so pripravili številne smernice, kakor tudi praktične dihalne vaje, ki jih lahko izvajate doma, poleg tega pa tudi različna tekmovanja na svojih družbenih kanalih, ki vam lahko prinesejo lepe nagrade.  Materiali, razviti v sodelovanju s priznanimi strokovnjaki za dihanje in čuječnost, pa tudi praktične dihalne vaje za doma in tekmovanja v družabnih omrežjih.

  Izboljšajte svoje dihanje

  Prihajajoča pomlad je odlična priložnost, da spremenite svoje obstoječe zdravstvene navade. Strokovna gradiva, razvita z uveljavljenimi strokovnjaki, vam bodo pomagala pri vpeljavi dobrih praks in po korakih razložila, kako skrbeti za svoje zdravje. Nasveti Martina Petrusa o vplivu dihanja na naše počutje in zdravje, primeri telesne aktivnosti Patricka McKeowna, ki izboljšujejo saturacijo oziroma nasičenost krvi s kisikom, in najboljši nasveti Julie Wahl o pozornosti pri dihanju bodo postali odlični viri znanja in navodila, kako doseči dobro počutje.

  Kdaj ste nazadnje res globoko vdihnili? Prednosti pravilnega dihanja so neštete. Da bi jih lažje preizkusili, je Huawei ustvaril vrsto namenskih izzivov na družbenih omrežjih. Kje jih iskati? Dihalne vaje in tekmovanje #HuaweiHealthMonth so na voljo na družbenih omrežjih Huawei, natančenje na Instagramu.

  Sledenje nivoju SPO2

  Ste vedeli, da so ravni SPO2 ključne za vsakodnevno delovanje našega telesa? Raven kisika v krvi lahko niha, odvisno od tega, kako se spreminjajo naša telesa, ne da bi to opazili. Da bi poudarili pomembnost SPO2, pa tudi njegovo merjenje, je del aktivacij za dobro počutje osredotočen na ta parameter. Zakaj je njen nadzor tako pomemben? Spremljanje SPO2 lahko odkrije bolezni dihal, hkrati pa opozori na nevarno nizko raven kisika.

  Nadzor ravni SPO2 je na voljo na vseh Huaweievih nosljivih napravah. Huawei Watch GT 2 Pro, Huawei Watch GT 2, Huawei Watch GT 2e in Huawei Watch Fit – izberite napravo, ki najbolj ustreza vašim potrebam in se bolj osredotočite na svoje zdravje!

  Več informacij: https://bit.ly/HuaweiHealthMonth_SLO

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje