Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Pametni telefoni so prepričljivi žepni računalniki, zato jih vse pogosteje uporabimo še za kaj drugega, kot za telefonske razgovore in takojšno sporočanje. Popolni so namreč tudi v vlogi predvajalnikov večpredstavnostnih vsebin in mobilnih igralnih konzol.

  Raznovrstne digitalne vsebine, najprej pomislimo na glasbo, filme in televizijske serije, so v veliki meri obogatile naš vsakdan. Kot pretočne storitve so dostopne povsod, da lahko v njih uživate, ko si vzamete nekaj dragocenih trenutkov zase. Ni treba čakati, da bo želena vsebina na sporedu in za ogled nista več nujna televizor ali prenosni računalnik. Zadostuje pametni telefon oziroma, v skrajnem primeru, če se vam zdi njegov zaslon premajhen, tablični računalnik. Podobno je še z enim priljubljenim načinom preživljanja prostega časa. Igranjem iger. Ker so mobilne igre napredovale in nudijo vedno več igralnega užitka, pomen izgubljajo namenske igralne konzole. Čemu bi vas prostor omejeval, ko pa lahko za hip skočite v opojno nedrje iger, kadarkoli vam čas to  dopušča.

  Vsebine in igre pogojujejo strojno opremo

  Digitalne vsebine in storitve so postale pomemben del vsakdana slehernika, zato v ospredje stopajo tehnične lastnosti naprav, ki omogočajo gladko prikazovanje vsebin in nemoteno delovanje mobilnih iger. Na tapeti so najprej procesorji, zasloni in baterije, ki morajo biti primerno zmogljivi, ne oziraje se na cenovni razred naprave. Ali drugače: tudi najcenejša naprava mora biti sposobna v vseh razmerah zadovoljiti vsaj minimalne zahteve sodobnih uporabnikov.

  Zaslon naj bo čim večji

  Kaj to v resnici pomeni v praksi? Pojdimo po vrsti. Za udobno konzumacijo digitalnih vsebin in igranje iger vas bo zagotovo kmalu začel motiti majhen zaslon slabe ločljivosti. Fizično je dobro, da je čim večji in da obenem podpira polno visoko razločljivost. Če ste veliko na prostem, potem sta pomembna še svetilnost zaslona in čim manj odbojev s površine.

  Pametni telefon Huawei P smart 2021 s skoraj 17-centimetrskim (6,67-palčnim) zaslonom polne ločljivosti HD (2400 x 1080 slikovnih pik) in ozkimi robovi ponuja resnično brezmejno vizualno izkušnjo. Da bi bilo kar najbolje poskrbljeno za udobje oči, zaslon filtrira modro svetlobo, česar učinkovitost potrjuje certifikat podjetja TÜV Rheinland.

  Pisan na kožo igram

  Na prikaz digitalnih vsebin procesor ne vpliva toliko, kot na delovanje mobilnih iger. Za slednje ne sme biti niti »prestar« niti nuditi premajhnih procesorskih in še posebej grafičnih zmogljivosti. Prav tako je pomembno, da ima pametni telefon dovolj veliko shrambo, da nikoli ne boste pred dilemo, katere aplikacije in fotografije izbrisati, ker je prostor poln in ne more sprejeti najnovejše igre, ki ste jo že težko pričakovali.

  Pametni telefon Huawei P smart 2021 je opremljen s 128 GB pomnilnika, ki bo zadovoljil potrebe mladih uporabnikov po hranjenju raznovrstnih datotek. Če ne bo zadoščalo, ga lahko razširite za do 512 GB z dodatno pomnilniško kartico. Poganja ga procesor Kirin 710A z osmimi jedri, na njem pa je nameščena najnovejša različica vmesnika EMUI 10.1 z veliko novimi in izredno uporabnimi funkcijami.

  Nikar ne zanemarite baterije

  Zadnja, a zdaleč ne manj pomembna, pa je vzdržljivost baterije. Med igranjem ali gledanjem filmov je zadnje, kar si želite, obvestilo o prazni bateriji. Telefon lahko sicer vedno priključite na napajanje, če je vtičnica blizu, a ga je priključenega dokaj neudobno držati v vodoravnem položaju. Ni odveč še hitro polnjenje, kajti nikdar ne veste, koliko časa boste imeli na voljo za polnjenje baterije.

  Huawei P smart 2021 vključuje tehnologijo hitrega polnjenja SuperCharge, ki zagotavlja povezanost in produktivnost v vsakem trenutku. Po samo 10 minutah polnjenja bo deloval do 2 uri. Hitro polnjenje dopolnjuje baterija kapacitete 5000 mAh, skupaj pa zagotavljata dolgotrajno delovanje, predvsem pa stabilno in varno uporabo v vseh primerih rabe.

  Preprosto do aplikacij

  Na Huawei P smart 2021 je, tako kot tudi na Huaweiev najnovejši Mate 40 Pro in druge modele, nameščena Huaweieva uradna platforma za distribucijo aplikacij AppGallery. Tretja največja in najhitreje rastoča trgovina je prava zakladnica možnost, saj ponuja 18 vsebinskih kategorij, ki pokrivajo vse potrebe uporabnikov. Od zabave preko izobraževanja do orodji za poslovno uporabo. Prav tako je že nameščen iskalnik Petal Search, tretji način za iskanje in prenos želenih aplikacij na naprave s Huaweievimi mobilnimi storitvami (HMS) poleg trgovine AppGallery in orodja PhoneClone. Ustvarjen v partnerstvu z vodilnimi svetovnimi in evropskimi ponudniki iskanja, vključno s Qwantom in Yandexom, ustreza najvišjim standardom inovativnega, raznolikega in varnega iskanja.

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje