Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Trojna kamera Leica je eden ključnih elementov novega telefona Huawei P20 Pro. Večer, ki je bil namenjen spoznavanju najnovejše linije P, je tako povezal trojno kamero s trojnimi užitki: kulinariko, glasbo in neverjetnimi fotografijami. Po premieri v Parizu sta Huawei P20 in P20 Pro svojo krstno predstavitev doživela tudi v Ljubljani. Predstavitev je v odličnem vzdušju potekala na Ljubljanskem gradu, kjer so se z novima modeloma iz serije P spoznali novinarji in številni znani obrazi.

  Po tem, ko je zbrane najprej pozdravila povezovalka večera, Ula Furlan, je na oder stopil George Zhangzhe, regionalni manager Huawei. Nova modela serije P je predstavil Matjaž Kermelj, direktor Huawei Slovenija. Zbrane je z odra nagovoril tudi Matej Podobnik, direktor odnosov z javnostmi za celotno regije osrednje in vzhodne Evrope ter nordijskih držav.

  Prve izkušnje s Huawei P20 Pro pa so v tem dobrem tednu po globalni predstavitvi telefona nabirali tudi trije slovenski fotografi, ki so se na dogodku predstavili s fotografsko razstavo. Tibor Golob, priznani slovenski modni fotograf, Igor Rosina, urednik revije Digitalna kamera in Nejc Hötzl, fotograf si vsi delijo mnenje, da ta telefon ponuja več in da bo vsakega uporabnika resnično navdušil.

  Navdušujejo posnetki v slabih svetlobnih pogojih

  Preostanek večera je potekal v sproščenem vzdušju, kjer so zbrani lahko tudi osebno preizkusili, kaj zmore nova trojna Leica kamera, ki je glavna novost telefona P20 Pro. Omogoča kar 3× optično ter 5× hibridno povečavo ter neverjetno kakovost slik zajetih v slabi svetlobi. Ni nenavadno torej, da P20 in P20 Pro zasedata prvo in drugo mesto lestvice DxOMark s 101 in 109 točkami in lepo prednostjo prej konkurenco.

  Poleg vseh novosti je morda najbolj opazen prav novi FullView zaslon, ki skoraj izniči robove ter ponuja resnično edinstveno izkušnjo zajemanja vsebin. Model P20 ima zaslon z diagonalo 5,8 palca, P20 Pro pa kar 6,1 v neverjetno kompaktnem ohišju – slednje je zasluga razmerja stranic zaslona, ki je po novem 18,7:9.

  Za pozitiven utrip večera je poskrbela Lea Sirk s spremljevalno skupino in tako se je ob dobri glasbi pozno v noči zaključila uspešna predstavitev pametnih telefonov Huawei P20 in P20 Pro. Oba modela, tako P20 in P20 Pro bosta v naslednjih dneh že na voljo pri nas, njun mlajši brat, P20 Lite, pa je že na voljo pri vseh operaterjih in v prosti prodaji. 

  Cene in dobavljivost v Sloveniji

  • Huawei P20 Lite (4 GB + 64 GB): 389,99 € z začetkom prodaje še v mesecu marcu
   • Klein Blue (modra), Sakura Pink (roza), Midnight Black (črna), Platinum Gold (zlata)
  • Huawei P20 (4 GB + 128 GB): 689,99 € z začetkom prodaje 9. aprila
   • Black (črna), Champagne Gold (zlata), Twilight (somračna), Pink Gold (roza), Midnight Blue (modra)
  • Huawei P20 Pro (6 GB + 128 GB): 899,99 € z začetkom prodaje 16. aprila
   • Black (črna), Twilight (somračna), Pink Gold (roza), Midnight Blue (modra)
  • Za Huawei Mate RS in audio dodatke trenutno še ni podatkov za Slovenijo.
  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje