Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  V naših centrih, na naših skupinah, je mesec april že priprava na shaping vaje. Zakaj? Zato, ker jih potem v mesecih maj in junij samo še nadgrajujemo, da nam zares čim bolje pomagajo pri oblikovanju telesa.

  Cel mesec april lahko na naši Facebook strani Tanergija pilates spremljate nagradno igro, v kateri se lahko potegujete za brezplačne pilates DVD-je. Vsak DVD vsebuje dva programa vadbe, eden za začetnike, drugi za poznavalce s shaping vajami.

  Vsi, ki ste iz Ljubljane, ste pa na naše ure vabljeni v živo. V Ljubljani nas najdete na petih različnih lokacijah:

  • glavna lokacija Stožice z največ urami,
  • Zupančičeva jama,
  • Koseze,
  • spodnja Šiška in
  • Sostro.

  V mesecih maj in junij 2018 bo na vseh skupinah Tanergija® pilates vadbe potekal Tanergijin shaping pilates program, ki je idealen program pred poletjem in za katerega smo trenirali celo sezono!

  Posebnost programa je, da se izvaja z obročem, pomagata pa mu mala žoga in uteži. Obroč je rekvizit, ki predstavlja naš zunanji center (“powerhouse”) in nam še bolje in globlje pomaga aktivirati in trenirati naš notranji center.

  Nekoliko prilagojen shaping program bomo izvajali tudi na vseh naših zunanjih lokacijah.

  Za koga je shaping program primeren?

  • Na shaping program se lahko vpišete vsi, ki pilates vadbo vsaj malo poznate, tudi če niste ambasadorji Tanergije.
  • Če pilatesa ne poznate, strokovno priporočamo en uvajalni tečaj in nato skok na shaping!

  Kaj je Tanergija® pilates vadba?

  Tanergija® pilates je unikaten program pilates vadbe v Sloveniji, plod več kot 16-letnih izkušenj dela na področju pilatesa, fitnesa, atletike, rehabilitacije in psihologije. Vsak program vadbe je smiselno načrtovan in se stopnjuje od lažjih vaj k težjim, od manj kompleksnih do zahtevnejših, od enostavnih do sestavljenih ipd..

  Program vadbe v skupini traja 8 tednov in poteka kot učni načrt – vsak teden dodamo nianso, ki jo tvoje telo v gibanju zmore sprejeti. Skupine so majhne, kar omogoča bolj individualni pristop ter lažje in hitrejše napredovanje.

  Cilj vadbe pilatesa je, da res dodobra začutiš svoj center telesa (jedro, “core” “Powerhouse”) in s tem pripadajoče mišice in mišične skupine: globoke mišice trebuha in hrbta, mišice medeničnega dna ter stranske mišice trupa (in še mnoge druge) in da ti ta moč in zavedanje pomagata v vsakdanjem življenju!

  Tanergija® pilates je tako kombinacija osnov pilatesa in nabora posebnih strokovno izbranih vaj, ki bodo tvoje telo razmigale, raztegnile, ga naredile mnogo močnejšega in ga napolnile s svežo tanergijsko energijo.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Ti pošljemo izbor TOP vsebin raje na email?

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.

  Izbor TOP vsebin na tvoj email ↓

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.