Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Večeri so postali že pošteno hladni, zato namesto večernih izhodov prijatelje raje povabite na prijetno druženje v toplem zavetju doma. Za vas smo zbrali nekaj nasvetov, kako pričarati krasno domače vzdušje s tremi preprostimi triki.

  Sveče
  Prižiganje najljubših dišečih sveč naj ne bo rezervirano samo za romantične večere v dvoje. Uporabite jih, ko dobite goste. Izberite prijetne tople in zimske dišave, ki bodo v trenutku pričarale prijetno vzdušje.

  Aperitiv
  Ob prihodu goste pozdravite z okusnim aperitivom. Priporočamo Konjiško penino rosé iz Vinske kleti Zlati grič, dobitnico prestižnega Decanterjevega srebrnega priznanja. Goste bo očarala s svežino, nežnim iskrenjem mehurčkov in mladostnostjo. Zaradi poudarjene svežine in sadnosti je popoln aperitiv.

  Prigrizki
  Če gre za sproščeno druženje, pripravite prigrizke, s katerimi ne boste imeli veliko dela. Narezek sestavljen iz kakovostnih domačih suhih salam in vrhunskih sirov je vedno dobra ideja, zraven pa lahko postrežete modri pinot iz Vinske kleti Zlati grič, ki ga odlikuje globoka rubinasto rdeča barva, izrazita sortna aroma, ki nas spominja na jagodičevje, maline in marmelado.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje