Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Merkur in Mars bosta krojita teden, prinašata povečano komunikacijo, intelektualne izzive in drznosti. Napredovali boste tako v ljubezni, kot na področju prijateljstva. Samozavest vam bo v osebno pomoč in ugodne trenutke. Blizu vam bodo športne aktivnosti in srečo boste našli  globini srca.

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Glasba vam bo prinesla čarobnost in ugodne trenutke. Napredovali boste na osebni ravni in pridobili informacije, katere vam bodo v ponos. Merkur vam bo podaril prave trenutke in prave besede. V sredo in četrtek bo v ospredju Saturn in prinaša nekaj lekcij, katere boste osvojili v celoti.

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in gozdna razpotja. Skozi cel teden vam bo naklonjena Venera, ki bo prinesla skladnost, preobrazbo in ugodnosti v dvoje. Romantična energija bo tista, ki vas bo polepšala. Pridobili boste informacije, katere vam bodo v ponos.

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Sonce in Mars prinaša ugodne trenutke za delo in paleto obveznosti. Sprostila vas bo dobra družba in pogovori. Pridobili boste informacije, katere vam bodo v ponos in oporo. Odpreti boste morali svoje srce. Polna Luna (torek) bo ugodno vplivala na romantična doživetja in notranje občutke.

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Informacije vam bodo v osebno pomoč in podporo. Skozi cel teden vam bo naklonjen Merkur in tako boste kos vsem zadanim obveznostim. Prijetne besede bodo našle ključ do srca.  Določiti si boste morali osebne meje, ter se jih držati. V ljubezni bo dinamično in srčni izvoljenec vam bo ogledalo.

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Do polne Lune (torek) boste morali narediti neko osebno analizo in predelati stvari iz preteklosti. Narava vam bo v osebno pomoč in podporo. Kolo usode vam bo naklonjeno v pogledu službe, kar pomeni tudi uspeh in motivacijo. Merkur vam bo podaril prave besede in motivacijo.

  Tehtnica

  23. 9. – 23.10.

  Uran planet nenavadnih preobratov vam bo podaril navdih, motivacijo in iskane spremembe. Sledili boste svoji resnici in jo po potrebi zagovarjali. Sprostila vas bo umetnost in kreativne dejavnosti. Venera vam bo podarila magnetično energijo in tako boste osvobojeni stopili korak naprej.

  Škorpijon

  – 22.11.

  Informacije, katere bodo prišle do vas vam bodo navdih. Aspekt Sonca in Marsa boste sprejeli za osebno rast in aktivnosti, ki vam bodo v ponos. Rdeča nit tedna bo delo in vendarle boste obveznostim kos. Kljub vsemu si boste morali vzeti čas zase in za tisto, kar vas osreči in motivira.

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Merkur vam bo podaril dobre besede, učenje, ter raziskovanje in Jupiter optimizem in srečo. Seveda boste že v torek in sredo na preizkušnji, komu pomagati in do katere mere. Pri tem vam bodo v pomoč tako izkušnje, kot intuicija. Sprostila vas bo narava, dobra glasba in prijetni pogovori.

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  Odlikovala vas bo strogost in premišljenost. Saturn vam bo podaril še vztrajnost in tako boste stvari speljali do konca. Pozitivne misli bodo ključ do osebne sreče. Polna Luna (torek) vnaša kar nekaj več vedrine in ustvarjalnosti. Odlično se boste počutili tako doma, kot pri delavnih izzivih.

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Sanje vam bodo v osebno pomoč in podporo. Zelo dobro se boste znašli v skupinskem delu in napredovali v duhovnem smislu. Nemirni boste v ponedeljek in torek ko bo v ospredju Uran. Pomembno bo, da si boste zapisovali svoje občutke. Romantična energija bo zvesta popotnica ljubezni.

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Postavljanje mej bo izziv tedna, ter pri tem boste zelo uspešni. Odprle se vam bodo nove poti, kajti naklonjen Jupiter, planet dobrih priložnosti. Roko na srce – čas prinaša osebni razcvet in raziskovanje. Skozi slednje boste odkrili, kar nekaj novih priložnosti. Zapisujte si svoje občutke.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje