Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 04.

  Napredovali boste v ljubezni. Venera vam bo v pomoč tudi pri prijateljstvu in romantičnih doživetjih. Pridobili boste navdih in tako naredili korak naprej. Pomembno bo, da boste našli moč globoko v sebi. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Počasi se daleč pride.

   

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Na nebu se bosta srečala Venera in Pluton. To pomeni, da se bo nekaj zaključilo in s tem se odpira nekaj novega in drugačnega. Želja po pohvali in priznanju bo v tem tednu močna in iskana. Pridobili boste zanimive informacije, ki vam bodo v pomoč in oporo. Srečo boste našli v globini srca.

   

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Narava vam bo v osebno pomoč in podporo. Pridobili boste informacije, ki ne bodo samo zanimive, ampak tudi poučne. Želja po spremembi bo močna in iskana. Skozi cel teden vam bo blizu Saturn, ki vam bo podaril različne lekcije in učenje. Pozitivni premiki bodo v ljubezni.

   

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Mlada Luna vam bo v pomoč tako v zasebnem, kot poslovnem življenju. Glede na to, da vam bosta naklonjena Merkur in Venera, to pomeni, da se bodo zadeve obrnile v pričakovani poti. Spremljala vas bo notranja moč in drznost. Intuicija vam bo v pomoč še posebej v sredo in četrtek.

   

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Notranja moč vam bo v ponos. Do srede boste dokončali nekaj iz preteklosti. Trigon med Soncem in Jupitrom boste izkoristili v lastno korist in pridobili občudovanje. Skozi cel teden bo v ospredju optimizem, dobra volja in notranja drznost. Na delovnem mestu bo štela v petek preudarnost.

   

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Merkur in Mars v dinamičnem aspektu obljubljata nekaj nemira. Po zvezdnih namigih je nakazano, da boste omenjeno sprejeli kot navdih. Svoje mnenje boste povedali na odločen način. Na sredini tedna se vam bodo odprle nove poti. Resnica je, da prijetna beseda najde ključ do srca.

   

  Tehtnica

  23. 9. – 23. 10.

  Dogodki se bodo odvijali v smeri, ki bo pravilna. V osebno pomoč vam bo Venera, ki vam bo pomagala določiti meje in pravila igre. Postali boste v tem tednu ognjeviti in drzni. Borili se boste za pravico in resnico. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in tako boste spoznali, kaj je prav in kaj narobe.

   

  Škorpijon

  24. 10. – 22. 11.

  Pozitivne misli bodo tiste, ki vam bodo v oporo. Dogodki se bodo v tem tednu odvijali na dinamičen način. Odlikovala vas bo tudi strast in temeljitost. Merkur vam bo podaril možnost komunikacije in od vas bo odvisno, ali boste vabilo sprejeli. Konec tedna bo romantično in zelo skladno.

   

  Strelec

  23. 11. – 21. 12.

  Rdeča nit tedna bodo odnosi in drugi ljudje vam bodo ogledalo. Polna deveta hiša govori o svobodi, dobrih iztočnicah za rast in duhovnem razvoju. Popolnoma od vas bo odvisno, kam boste usmerjali energijo. Narava vam bo v osebno pomoč in spodbudo. V ljubezni bo dinamično in vroče.

   

  Kozorog

  22. 12. – 20. 1.

  Merkur vam bo pomagal do pogovora in tako boste naredili, tako simbolično, kot dejansko korak naprej. Slediti svojim vrednotam bo darilo življenja. Poiskati boste morali tudi navdih in motivacijo. Ponedeljek in torek vam bosta naklonjena poslovno in konec tedna v ljubezni.

   

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Sreča vas bo spremljala skozi cel teden. Zanimivo je, da se boste veliko ukvarjali z odnosi in sodelovanju. Roko na srce, srčni izvoljenec vam bo ogledalo in od njega se boste učili. Nekaj osebne svobode boste vseeno potrebovali za ustvarjalnost. Venera vas bo v tem tednu dobesedno polepšala.

   

  Ribi

  19. 2. – 20. 3.

  Odločitve tedna bodo modre in preudarne. Kjer se boste pojavili boste lahko v središču in tako boste našli neko dodatno energijo in motivacijo. Pomembno bo, da boste naredili korak naprej, še posebej v pogledu službe. Naklonjen vam bo Jupiter in tako boste napredovali tudi duhovno.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje