Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Počasi mahamo v slovo zimi ter toplim oblačilom in obutvi. Izkoristimo priložnost, pospravimo omaro in osvežimo svojo garderobo. Vsi se veselimo daljših dni, toplega sonca in prebujanja narave, ki jih prinaša pomlad. Svetli toni, razigrani vzorci, nežni pasteli in lahkotni materiali, vse to nam pomaga v garderobo vpeljati svežino. Ob tem pa pozor – trendi pridejo in gredo, klasika pa ostaja. Včasih lahko že droben detajl v močni barvi ali premišljena zlata linija razbijejo monotonost ter dodajo vašemu izgledu tisto ključno pikico na i.

  Ara Shoes nam to pomlad in poletje prinaša prav takšno kolekcijo. Njihove zmagovalne, najbolje prodajane modele, brez katerih si že težko zamislimo udoben korak, so odeli v nove barvne kombinacije. Še vedno prevladuje klasika, a na subtilen način ji je dodana sveža nota, ki jo dela mladostno ter jo približa tudi mlajši generaciji. Udobnih ter kvalitetnih čevljev, ki bodo šli z nami na mnoge dogodivščine, pa si želimo vsi, ne glede na leta.

  Ara je pripravila od udobnih superg do elegantnih čevljev in škornjev za prosti čas – za vsakogar se najde nekaj. Usnje, frotir na osnovi bambusa, inovacija za udobje HighSoft ter odstranljivi vložki, ki jih z lahkoto zamenjate s svojimi – vse to najdete tudi v novi kolekciji. Verjamemo, da boste v njej našli navdih in željo po ustvarjanju novih modnih kombinacij.

  Vstop v pomlad z ara a-round bo še bolj zelen

  Prihaja pomlad, temperature se spet dvigajo in zunaj počasi postaja vse bolj pisano. Popoln čas, da obarvate svoje noge. Superge Traveller v barvi platine so popoln čevelj za prihajajoče mesece. S svojim ležernim in športnim videzom je vsestranski in prepričani smo, da bodo požele veliko komplimentov. Lahko ste igrive in jih obujete k oblačilom močnih barv, če pa je takšen stil za vas malce preveč vpadljiv, pa ga z lahkoto umirite s klasičnim ali črnim jeansom. A ta čevelj ponuja več kot le privlačen videz: nova linija izdelkov ara a-roundprinaša trajnost. Podloga iz frotirja na osnovi bambusa je izdelana iz obnovljivih surovin, strojenje usnja brez kroma pa ne zagotavlja le visokega udobja pri nošenju, temveč tudi preprečuje nastajanje škodljivih snovi. Vložke po meri lahko uporabite z zamenjavo odstranljivega vložka. Močno blažen podplat iz lateksa je lahek in zelo upogljiv, a še vedno nedrseč pri hoji. Vsestranski, trajnosten, visokokakovosten in moden – čevelj za vse življenje.

  Vaša najboljša prijateljica – torbica!

  Brez nje pač ne gre. Zato boste pri ari izbirale med velikimi in manjšimi, klasičnimi in atraktivnimi. Če spadate med tiste, ki s sabo nosijo pol stanovanja, boste navdušene nad shopper modeli, ki so dovolj prostorne, a še zmeraj ženstvene. Peščeni toni, široka naramnica za udobno nošenje, praktični manjši žep v notranjosti, da bodo pomembne stvari hitro pri roki … In detajl, ki že malce diši po poletju – torbico krasi lahkotna rutka. Seveda jo lahko zamenjate tudi s svojo in tako torbico še bolj uskladite s svojimi oblačili.

  Za ljubiteljice manjših torbic, ki prisegate na malce bolj drzne kose, so poskrbeli s torbico Gala v metalic barvni kombinaciji, za katero se bodo zagotovo obračale glave. Lepo se bo podala k ozkemu jeansu, z lahkoto pa vas bo pospremila tudi na večerne dogodke.

  Obiščite jih na prodajnih mestih ara Shop, Mass, Maximarket, Kopitarna, Ars, La Scarpa, in Pami.

  Ara Shoes Slovenija vas na svoji Facebook strani obvešča o aktualnih novostih in skupaj z vami gradi skupnost navdušencev nad udobno, kvalitetno in modno obutvijo.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje