Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Na police je prišla pomladno-poletna kolekcija Royal Robbins. Kot smo že navajeni nam je prinesla paleto oblačil v zemeljskih tonih, v še bolj dovršenih krojih. Oblačila se bodo brez težav prilagajala vsem vašim potrebam in opravkom. Naravni materiali, klasični kroji, funkcionalna oblačila, inovativni materiali in nenazadnje velik poudarek na trajnosti, odgovornem ravnanju z okoljem in ljudmi, vse to je tisto, kar Royal Robbins loči od drugih.

  S sloganom “Doživite več z manj” neposredno nagovarjajo k premišljenemu nakupovanju, saj verjamejo, da so njihovi kosi tako univerzalni in prilagodljivi, da vas bodo brez težav spremljali na vsakem koraku. Popolnoma vseeno je, ali ste strasten pohodnik, nedeljski izletnik ali pa vas v naravo zvabijo otroci, prepričani smo, da vas bodo njihova oblačila prepričala, da boste že z nekaj ključnimi kosi pripravljeni na vse dogodivščine.

  Inovativnost, ki prepriča

  Prizadevanje po odgovornem ravnanju z naravo, njenimi viri in ljudmi se kaže na vsakem koraku proizvodnega procesa. V inovacijah materialov, izbiri trajnostnih materialiov kot so konoplja, organski bombaž, recikliran poliester, TencelTM in Modalu ter tehniki barvanja.

  Ta se zgodi že na ravni vlakna, zaradi česar se znatno zmanjša poraba vode v procesu barvanja. Dizajn ostaja uporaben in preprost. Billy Goat jakna je primer izjemnega kosa kolekcije, ki se od leta 1975 ni bistveno spremenil. Spremembe so le v izboljšanih materialih, ki so še trpežnejši in udobnejši. Ob tem ne pozabljajo tudi na čim krajše transportne poti. Proizvodnja se nahaja na Tajvanu, zato surovine za izdelavo oblačil izhajajo od tam.

  Oblačila ki z inovacijami najbolj navdušujejo, so zagotovo izdelki linije Bug Barrier. Ta bo razveselila vse, ki energijo iščete v naravi, a niste najbolj navdušeni nad različnimi insekti – komarji, klopi in mušicami. Tkanina teh oblačil je obdelana s sintetičnim insekticidom permetrinom, prisotnim tudi v naravi, ki je obstojen do 70 pranj, vam pa ponuja zanesljivo zaščito za brezskrbno uživanje v naravi. Te tkanine so lahke, mehke in prijetne na dotik, hitro se sušijo, odvajajo vlago, obenem pa tudi ščitijo pred soncem. Bug Barrier oblačila bodo zagotovo postala vaš zvesti sopotnik, pa naj gre za treking, kampiranje ali preprosto sprehod po gozdni poti. V liniji najdete oblačila zanjo in zanj – hlače, majice, puloverje, jakne, nogavice in pokrivala.

  Na kampiranju ali le na družinskem pikniku se bodo prav gotovo izkazala oblačila linije Spotless. Gre za oblačila iz tkanin, obdelane s tehnologijo Stain Away, zaradi katere lahko madeže preprosto sperete z vodo. Takšna tkanina se ne mečka in se hitro suši. Vaši najljubši kosi bodo kljubb manjšim nezgodam kmalu ponovno pripravljeni, da v njih nadaljujete svoj dan. Materiali so mehki in udobni za nošenje, zračni in lahki, ščitijo pa tudi pred soncem. Da je premišljeno izdelan prav vsak kos oblačila, dokazujejo detajli, kot so veliki žepi na oblekah, ki v sebi skrivajo še manjši mrežast žep, v katerega lahko varno pospravite ključe ali telefon.

   

  Novost na slovenskem trgu je moška kolekcija

  Novica, ki bo zagotovo razveselila predstavnike moškega spola je, da bo v letošnji pomladi in poletju s ponudbo Royal Robbins funkcionalnih oblačil za prosti čas poskrbljeno tudi za njih. Tako bodo tudi moški lahko izbirali med večnimi kosi iz linij Bug Barrier, Spotless ter oblačili iz linije, narejene iz naravnih materialov.

  Nova kolekcija Royal Robbins je že na voljo na prodajnih mestih Annapurna, Emporium in Rebel ter na spletu na

  O Royal Robbins®

  Podjetje Royal Robbins, ki sta ga leta 1968 ustanovila svetovno znana avanturista Royal in Liz Robbins, je vodilni oblikovalec, proizvajalec in prodajalec oblačil za preživljanje časa na prostem. Blagovna znamka je pridobila svetovno prepoznavnost zaradi visokokakovostnih, funkcionalnih oblačil ter zavezanosti okoljski in družbeni odgovornosti. Poseben renome si je ustvaril z vključevanjem tehničnih funkcij za vse, ki svoj prosti čas preživljajo na prostem in iščejo oblačila, usmerjena v učinkovitost, a kljub temu s stilom in udobjem.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje