Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  V svetu, kjer zavedanje o okoljskih vplivih in njihovo reševanje predstavlja novo realnost, blagovne znamke, kot je Royal Robbins, postavljajo nove standarde trajnosti. Njihova najnovejša kolekcija puloverjev za jesen 2023 predstavlja inovativno združevanje stila in okolju prijaznih materialov v čudovite, tople in trajnostne kose.

  seawool

  Ambasadorka blagovne znamke Royal Robbins, Irena Cerar, deli svoje navdušenje nad puloverji Westlands Fairisle Crew, ki so izdelani iz mešanice merino volne, plastenk in lupin ostrig. Navdušuje jo možnost zmanjševanja odpadkov na kopnem in v morju, ki so jo pri Royal Robbinsu ujeli v to kolekcijo. Pulover je narejen iz posebne mešanice merino volne in morske volne – ta pa je ustvarjena iz zavrženih plastenk in lupin gojenih ostrig. Izjemno zanimivo je dejstvo, da vsak pulover vsebuje v povprečju deset recikliranih plastenk in eno lupino ostrig. To ni le moda, to je trajnostna filozofija v vsakem vlaknu.

  Royal Robbins nadaljuje s svojim nenehnim iskanjem inovacij v trajnostnem oblikovanju, pri čemer širi uporabo SeaWool® v novi kolekciji ženskih puloverjev. Reciklirana polipreja SeaWool je rezultat predelanih lupin ostrig in plastenk, kar predstavlja pomemben korak k zmanjševanju odpadkov in ohranjanju čistejšega morja ter kopnega. Ne gre le za trajnost, ampak tudi za udobje in funkcionalnost. Mešanica pletenine Seawool in merino volne v zagotavlja številne prednosti, med katerimi so odpornost na vonjave, izolacija in regulacija temperature. To pomeni, da ne gre le za modni izdelek, ampak za oblačilo, ki se prilagodi vašemu življenjskemu slogu in ga hkrati dopolnjuje.

  Nova kolekcija SeaWool puloverjev združuje najboljše iz tradicionalnega stila na prostem z udobno, naravno in učinkovito tkanino. Klasični ovratnik z vzorci Fair Isle okoli vratu je ne samo eleganten, ampak tudi funkcionalen za zimske aktivnosti. Ti puloverji vas bodo brez težav spremljali v svežih dneh raziskovanja v prijetne noči v mestu.

  Oblačila Royal Robbins najdete na policah prodajaln Annapurna in Emporium ter na royalrobbins.eu.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje