Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Če ste bile obdarjeni z ženstvenimi oblinami in ste se morda kdaj zalotile z nizko samozavestjo glede svojih oblin, predvsem v predelu stegen vas popolnoma razumemo! Z nekaj enostavnimi namigi, ki smo jih pripravili za vas in vaše obline, pa boste v hipu zopet samozavestno korakali v svojih ozkih kavbojkah in salonarjih.

   Igrajte na vaše močne točke

  Vsi imamo točke in dele telesa, ki jih obožujemo in prav tako tiste, nad katerimi nismo ravno najbolj navdušeni. Najbolj pomembno je, da se osredotočimo na pozitivne točke in dele telesa, na katere pa tudi damo največji poudarek in jih postavimo v središče pozornosti. Če so najljubši del na vas vaše oči, jih poudarite z malce bleska v senčilu. Če ste ponosne na vaše lase, jih oblikujte za dovršen videz, če pa so vaša močna točka ramena in roke, jih poudarite s prijetnimi in drznimi kroji.

  Preverite tudi: OSEBNI TRENER: CENA (HUJŠANJE / PRIDOBIVANJE MIŠIČNE MASE)

  Zavrzite škatlaste kroje

  Če ste ene izmed dam, ki imajo širše boke in močnejša stegna, se izogibajte škatlastih in ravnih krojev, saj so le te primerni za atletske postave ali nosečnice. Poudarite ozek pas in prsi, ne skrivajte svojih oblin za ravnimi kroji, ki kot zavese padajo od ramen navzdol. Namesto takšnega kroja, se držite A-linije kril, saj s tem res ne morete zgrešiti. Zapomnite si, da ve nosite oblačila in ne oblačila vas.

  Čudežno spodnje perilo

  Perilo za oblikovanje telesa vam bo pomagalo pridobiti pravo in čvrsto obliko silhuete ter držalo vaša stegna malce bolj stisnjena. Izberite takšnega, ki vam najbolje ustreza in preizkusite različne konfekcijske številke, da najdete tisti pravi kos, ki se vam popolnoma prilega in ravno prav objame telo.

  Širše hlačnice

  Kavbojke ali lahkotne hlače, ki so spodaj širše ali ravno krojene bodo ustvarile ravnovesje v vaših bokih in naredile vizualni trik, ter boke zožile. Usmerite se v temnejše barve, bež ali belo in seveda ne pozabite na odštekane salonarje in sandale. Če si želite vzorcev, pazite na to, da le te ne poudarijo bokov še bolj in da so potiski narejeni v pravih linijah- na primer, črte naj bodo navpične in nikoli vodoravne.

  Krilo A-linije

  Ko izbirate krila in poletne obleke, se osredotočite na kroje v A-liniji, ki prosto plapolajo okoli vaših bokov. Takšen kroj bo poudaril ozek pas in lahkotno padel čez boke in jih zakril, vendar pazite, da krilo ni predolgo glede na vašo višino.

  Petke

  Če boste nosili pete, bodo le te vaše noge naredile ožje in jih podaljšale, kar bo pomagalo pri triku ožjih stegen. Salonarji znamke ara v kožnih in bež tonih so zelo dobra izbira, saj še dodajo na dolžini vaših nog.

  Hlače z visokim pasom

  Drzna a pametna izbira, za vse dame s širšimi boki. Morda bo iskanje popolnih hlač trajalo nekaj časa, vendar se bo obrestovalo. Zopet bo poudarjen ozek pas in oprsje, v bokih pa bodo hlače, tako kot krilo v A-liniji, dobilo lepo obliko in ravno padalo ob stegnih navzdol. Enako velja za kratke hlače, ki bodo v poletnih dneh poudarile vaše lepe obline.

  Pajaci in enodelni kosi

  Ne mislite, da takšni kroji in vrste modnih trendov lahko nosijo le modeli z nizkimi konfekcijskimi številkami. Privoščite si drzen enodelni pajac, ki bo dajal komplimente vaši postavi. Ozek pas in padajoča tkanina v širokih hlačnicah bosta naredila čudeže. Dodajte še odprte salonarje, modno torbico in bleščeč dodatek, pa ste takoj pripravljeni za sprehod po modnih brveh!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje