Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Tako je, torbice so modni dodatki, ampak ali si lahko predstavljate dodatke za modne dodatke?

  Modne dodatke oziroma male talismane torbic smo videli že marsikje in to zaradi tega, ker močnemu modnemu dodatku, kot je torbica, doda še tisto pikico na i, nekaj posebnega. In če nič drugega, nas obeski spominjajo, da je moda in styling nekaj, kar je zabavno. Gre za to, da se tudi na zunaj počutite dobro in samozavestno.

  ZVEZDICE: Ti si zvezda in to dokazuje tudi ta mali obesek. Zvezda je bila vedno obravnavana kot mističen in magičen pojav, vendar še vedno človeški. Peterokraka zvezda pomeni petih čutov – vid, sluh, vonj, dotik in okus. Če imate torbico, ki je po večini enobarvna, jo popestrite z obeskom zvezde, v kombinaciji z drugo, bolj živo barvo.

  SLONČEK: Številne azijske kulture slona cenijo kot sveto žival. V Indiji simbolizira starodavni simbol blagostanja, za lastnika pa predstavlja znak bogastva. Torbica je potem kar priročen prostor zanj, kajne?

  ZEBRA: Zebra simbolizira videnja v črni in beli barvi, v jasnosti brez filtrov. Prav tako pomeni ravnotežje, gibčnost, edinstvenost, moč in individualnost znotraj črede. Zebrin obesek v zlati barvi lepo popestri enobarvne torbice, še posebej v jesenskih ali v pastelnih barvah.

  ZLATI MEDVEDEK: Podobno velja za zlatega medvedka. Kombinirajte ga z mirnimi jesenskimi odtenki, poda pa se tudi k črni ali zlati torbici.

  SOVICA: Ste vedeli, da sova v grški mitologiji pomeni sveto boginjo učenja in je upodobljena na številnih simbolih inteligence in bogastva? Ta mali obesek v obliki sovice je na voljo v nežni rožnati barvi, z dodanimi svetlečimi kristalčki.

  ŽABICA: Prikupen obesek za torbice in ključe v obliki žabice v zeleni barvi paše pravzaprav na vse bež odtenke torbic ter tudi na rjave. Kot nalašč za jesensko – zimsko kolekcijo, kajne?

  ZLATA RIBICA: Če pa je vaša najljubša torbica v modrem odtenku, potem predlagamo, da jo popestrite z zlato ribico.


  Lideja

  Več torbic in obeskov zanje najdete v spletni trgovini Lideja.

  Izkoristite 15% popust na celoten nakup, ki velja tudi na že znižane izdelke kot tudi na popolnoma novo kolekcijo. Popust koristiš z vpisom kode CAELLE15 na blagajni v zavihku »Uporabi kupon«. Pohiti, zaloga je omejena, prav tako tudi veljavnost kupona, ki je do 15.11.2015.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje