Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  “Če bi morala izpostaviti kos, ki ga najraje izdelujem, so to ogrlice. Pri njih je največ možnosti poigravanja z obliko – zelo rada imam nepravilne oblike, asimetričnost. Prevzamejo me barve, njihova živost, energija ter kako lahko se mešajo in prelivajo,” pravi Mihaela Kežman, ustvarjalka čudovitega unikatnega in raznolikega nakita iz polimerne mase. Ogrlice pa niso edino področje, ki se mu posveča. Prav rada ustvari različne kombinacije z uhani in zapestnicami podobnih vzorcev.

  Kolekcija Mavrica je namenjena vsem drznim, svobodnim in neobremenjenim, ki z barvami radi popestrijo svojo garderobo. V tej kolekciji Mihaela resnično poudari svojo ljubezen do vsake barve, njenih odtenkov in igrivosti le-teh. Elegantne ogrlice se odlično podajo k elegantnemu kot tudi sproščenemu videzu. Kombiniramo jih lahko z različnimi kosi oblačil – tudi preprostimi črnimi majicami in belimi srajcami – ter tako ustvarimo neopazno barvit videz.

  Večina nakita v kolekciji se ponaša s prelivajočimi se barvami v obliki spirale, ki pomeni večnost. Mihaela se torej poigrava z večno aktualnimi pisanimi odtenki, s katerimi boste deležne komplimentov. Te lahko prinesejo že majhni, preprosti uhani, ki bodo popestrili vsako monotono garderobo.

  Različni modeli kolekcije Mavrica navdušujejo z živimi barvami

  Različni modeli kolekcije Mavrica navdušujejo z živimi barvami

  Ljubiteljice bolj umirjenih odtenkov rdečih, modrih in belih barv bo navdušila kolekcija Poletje v školjki. Primerna je za tiste, ki uživajo v dolgih poletnih sprehodih in jim vonj po borovcih pričara nasmeh na obraz. Čudovita paleta umirjenih odtenkov v vašo garderobo vnese okus poletja ter daje izgled sproščenega in modnega videza.
  Ker je vsak kos nakita izdelan ročno iz polimerne mase, je njegova unikatnost zagotovljena.
  Unikatni izdelki kolekcije Poletje v školjki spominjajo na dni, preživete na morju

  Unikatni izdelki kolekcije Poletje v školjki spominjajo na dni, preživete na morju

  Izdelki Mihaele Kežman predstavljajo tudi odlično darilo za vaše najboljše prijatelje! Pobrskajte po spletni strani ustvarjalke in poiščite kose, ki bi najbolje predstavljali vaše prijateljstvo ter presenetite člane družine, prijatelje ali pa tudi sodelavce. Ker je izdelek unikaten, bo to majhno darilce obdarjenega še toliko bolj osrečilo!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje