Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Slovenec na ameriški televiziji

  Robert Rolih, predavatelj, avtor, lastnik in direktor Akademije Panta Rei, je kot gost v oddaji The Income Generation na ameriški TV postaji Newsmax TV, v posebnem intervjuju spregovoril o svoji knjigi, bestselerju The Million Dollar Decision.

  Čeprav se Slovenci ne radi izpostavljamo in stereotipno veljamo za hlapčevsko državo, se zdi, da posamezniki uspešno razbijajo mite in tudi v javnosti dokazujejo, da znanje in vsebina nekaj velja. V peščico tistih, ki si upajo in zmorejo, sodi tudi Robert Rolih, avtor mednarodne uspešnice The Million Dollar Decision. Kot eden redkih Slovencev se je na ameriški televiziji pojavil kot glavni gost priljubljene oddaje The Income Generation show, ki jo vodi David J. Scranton, tudi sam znan kot avtor in finančni strokovnjak. V intervjuju se je Robert Rolih dotaknil glavnih sporočil svoje knjige, ki razkriva načine, s katerimi finančna industrija pretaka investirane prihranke ljudi v svoje žepe.

  Knjižna uspešnica, ki je Roliha postavila na svetovni zemljevid

  Knjiga, ki je izšla v Ameriki, je postavila Roliha na globalni zemljevid največjih avtorjev in ga označila kot prvega Slovenca s tem velikim mednarodnim uspehom. Knjiga, ki je sicer v prodaji na Amazonu, je v prvem dnevu pridobila naziv ‘hot new release’, s prodajo več kot 1300 izvodov v prvih 24 urah pa je nosilka oznake bestseler v svoji kategoriji. Rolih v knjigi na poljuden način razkriva kako investirati na takšen način, da boste vi obdržali večino bodočih donosov – in ne finančna industrija.

  The Million Dollar Decision: Get Out of the Rigged Game of Investing je nastala na podlagi osebnih izkušenj Roliha, sicer soustanovitelja Akademije Panta Rei. Rolih je po prvih mladostnih uspehih izgubil zelo veliko denarja, ker je zaupal finančnim svetovalcem. Njegova odločitev, da se posveti raziskovanju ozadij finančne industrije je bila tako pravzaprav tudi njegov oseben boj. In kar je spoznal, je sedaj predstavil tudi javnosti s svojo knjigo: povprečna družina je zaradi pretkanih iger finančne industrije ob 1 milijon dolarjev prihrankov.

   

   

  Povezava do TV oddaje:

  http://soundincomestrategies.com/income-generation-rigged-game-robert-rolih/

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje