Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Poletje povezujemo z uživanjem na plaži in srkanjem neljubših koktajlov v bližnjem baru. Vendar se vse več posameznikov namesto sončenja odloča za aktivne počitnice ter uživanje v pustolovskih športih in drugih dejavnostih, ki so na voljo. Če ste tudi sami takšni, potem ne pozabite na 5 nujnih pripomočkov, brez katerih nobena pustolovščina ni prava.

  Kakovostna pametna ura za beleženje

  Pametna ura je idealna spremljevalka, saj boste z njo na zapestju vedno na tekočem glede vsega. Če se na primer odločite za Huawei Watch 3 ali Watch 3 Pro, ne spreglejte možnosti vrnitve na izhodišče, ki vas bo med beleženjem sprehoda oz. pohoda usmerila na izhodiščni položaj in preprečila, da bi se izgubili na neznanem terenu.

  Poleg tega serija najnovejših pametnih ur Huawei Watch 3 pomaga, da lažje preverjate, v kako dobri kondiciji ste in spremljate fiziološke znake organizma. Nudi 100 vadbenih načinov, od katerih je 19 profesionalnih in 85 načinov po meri. Najbolj pomembno pa je, da to počne ves čas, saj baterija Watch 3 Pro brez polnjenja zdrži celo do tri tedne.

  Pametne ure serije Watch 3 so odlična izbira za vse, saj delujejo v okolju sistema Android in iOS. Zanju je na voljo tudi aplikacija Zdravje, ki omogoči povezavo med napravama in hrani zbrane podatke.

  Uživanje z glasbeno podlago

  Duh jemajoč pogled na sončne vzhode in zahode je popolnejši v ritmih najljubših skladb. Izkoristite prilagodljivo izničevanje hrupa, ki ga, kot prve na svetu, nudijo slušalke Huawei FreeBuds 4 in doživite občutke, ki si jih boste zapomnili za vse večne čase. Zahvaljujoč napredni tehnologiji slušalke prepoznajo obliko ušesa in prilagodijo delovanje odpravljanja neželenega hrupa, da je, kolikor je le mogoče, učinkovito.

  Tudi pri slušalkah FreeBuds 4 vam ni treba skrbeti zaradi izpraznjene baterije. Polnilna škatlica namreč hrani zalogo za do 22 ur. Prav vam bo prišla tudi inteligentno povezovanje z drugimi napravami in upravljanje naprednih funkcij preko aplikacije AI Life.

  Vaše okno v svet

  Medtem ko se posvečate pustolovščinam, imate lahko zlahka pri sebi tablični računalnik Huawei MatePad 11. Izjemno zmogljivo napravo, ki omogoči, da ste na tekočem z novicami, si lahko ogledate epizodo priljubljene serije ali celovečerni film v čudovitem okolju, kjer preživljate aktivne počitnice. Prepričal vas bo hitri 120-Hz zaslon, zaradi katerega je tablični računalnik popoln za prikaz videa.

  Poleg tega je odličen za video klice preko katerih ostanete povezani z najdražjimi, urejanje fotografij in videov ter njihovo objavljanje na družbenih omrežjih. Do izraza namreč pride njegov velik zaslon ter možnost priklopa pisala M-Pencil in magnetne tipkovnice.

  Če tablični računalnik naročite do 22. avgusta oziroma do odprodaje zalog, vam bo Huawei omenjena dodatka poklonil.

  Primerna oblačila in obutev

  Če se pogosto zadržujete na prostem, potem veste, kako pomembno je, da imate v nahrbtniku dovolj raznovrstnih oblačil. Ta so pomembna tudi poleti, kajti temperature visoko v gorah so veliko nižje kot v od vročine razbeljenem mestu.

  Število in vrsto oblačil prilagodite času, ki ga nameravate preživeti v naravi, terenu, kot tudi vremenski napovedi za ta čas. Vsekakor je priporočljivo imeti pri sebi kakšen kos več, kot ste prvotno načrtovali.

  Ne pozabite na vnos tekočine

  Med ukvarjanjem s športom in bivanjem v naravi poskrbite za ustrezen vnos tekočim. Med vročimi poletnimi dnevi so izgube tekočine višje in nevarnost dehidracije zato večja. Da bi zmanjšali težo v nahrbtniku, preučite pot in preverite, ali so na njej izviri čiste vode ali drugi objekti, kjer boste lahko napolnili zalogo pitne vode.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje