Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Huawei je združil moči z razvijalci priljubljene aplikacije za spremljanje športnih rezultatov SofaScore in ob evropski nogometni vročici, ki se nam obeta v prihodnjih tednih, za vse navdušence nad najbolj priljubljenim športom na svetu pripravil prav posebno nagradno tekmovanje ‘Izberi zmagovalca’ (Pick’em). S sodelovanjem v tekmovanju bo 50 srečnežev prejelo povsem novo pametno uro Huawei Watch 3 Pro.

  Za sodelovanje v nagradnem tekmovanju morajo uporabniki aplikacije SofaScore najprej izbrati končno razvrstitev ekip v šestih skupinah, nato morajo napovedati zmagovalce naslednjega kroga in na koncu v izločilni fazi izbrati še finaliste ter končnega zmagovalca.

  Nagradno tekmovanje je uporabnikom v aplikaciji in na spletni strani SofaScore[1] na voljo prek kanala Buzzer, sodelovanje pa ni omejeno le na uporabnike trgovine AppGallery ampak tudi uporabnikom SofaScore, ki so aplikacijo namestili iz drugih virov.  Z rezultati tekem, podrobnimi statističnimi podatki in analitiko v realnem času iz različnih športnih dogodkov, lig in tekmovanj, aplikacija SofaScore poskrbi za navijaško izkušnjo brez primere. Na voljo je v več kot 30 jezikih, pokriva 20 športnih discipline in se lahko pohvali z več kot 20 milijoni aktivnih uporabnikov.

  »Na podlagi priljubljenosti in količine prenosov aplikacije SofaScore v trgovini AppGallery, vemo, da jo imajo ljubitelji športa radi in da jim ponuja fantastično uporabniško izkušnjo. Želimo si, da se pridružijo tudi poletni nogometni vročici in ob tem poskušajo osvojiti še eno od naših novih pametnih ur serije Huawei Watch 3«, je dejal Norman Mueller, Huaweiev direktor marketinga in poslovnega razvoja za Slovenijo in Hrvaško.

  SofaScore na voljo kot samostojna aplikacija za Huawei Watch 3

  SofaScore na telefon lahko prenesete iz trgovine z aplikacijami AppGallery, po novem pa na voljo tudi kot samostojna aplikacija za uro Huawei Watch 3. Gre za velik korak Huaweia, ki je na novi uri z operacijskim sistemom HarmonyOS omogočil uporabo aplikacij drugih razvijalcev. Huaweieva trgovina z aplikacijami je na uri dostopna prek glavnega menija, kjer lahko uporabniki brskajo med izpostavljenimi aplikacijami ali pa želeno aplikacijo poiščejo ročno.

  Huaweievo najnovejšo uro sicer odlikujeta tako estetika kot zmogljivost. Ohišje iz nerjavečega jekla 316L na vrhu dopolnjuje ukrivljen stekleni zaslon, ura pa med drugim omogoča klicanje tudi, ko ni povezana s telefonom. Tako lahko telefon brez skrbi pustite doma, ko se odpravite na tek ali katerokoli drugo rekreacijo, uro pa povežete s Huaweievimi brezžičnimi slušalkami FreeBuds in  uživate v poslušanju glasbe ali podkastov prek aplikacije Glasba (Huawei Music).

  Serijo ur Huawei Watch 3 sicer sestavljata modela Watch 3, ki je na voljo v različicah Active, Classic in Elite, in Watch 3 Pro v različicah Classic in Elite. Poleg novih ur je Huawei na dogodku prejšnji teden predstavil še brezžične slušalke FreeBuds 4, novo serijo tabličnih računalnikov MatePad z modeli MatePad Pro 12.6, MatePad Pro 10.8 in MatePad 11, računalniška monitorja MateView in MateView GT, ki se pridružujeta obstoječemu 23,8-palčnemu monitorju Huawei Display FullView, ter vse skupaj zaokrožil z operacijskim sistemom HarmonyOS. Nedavno pa so pri nas predstavili še serijo brezžičnih usmerjevalnikov WiFi AX3 s podporo standardu Wi-Fi 6. Usmerjevalniki AX3 Quad-Core s štirijedrnim procesorje, AX3 Dual-Core z dvojedrnim procesorjem in WS5200 so pri nas že na voljo.

  S Huaweievimi zemljevidi do najboljše navijaške izkušnje

  Pa še ena stvar za vse ljubitelje nogometa – v času evropskega nogometnega praznika bo Huawei v svojo aplikacijo Petal Maps dodal tudi začasno funkcijo, ki bo najbolj gorečim navijačem pomagala poiskati najboljša lokalna mesta za ogled tekem in stadione, ki gostijo tekme. Funkcija bo delovala tako, da bo na zemljevidu prikazala ikone, ki označujejo športne bare, do nje pa bo mogoče dostopati prek namenske pasice v aplikaciji Petal Maps[2].

  Več informacij na: https://consumer.huawei.com/si/

  [1] Nagradno tekmovanje ‘Izberi zmagovalca’ (Pick’em) je na voljo ljubiteljem nogometa iz Avstrije, Bolgarije, Češke, Danske, Estonije, Finske, Madžarske, Latvije, Norveške, Poljske, Romunije, Srbije, Slovaške, Slovenije, Turčije in Ukrajine.

  [2] Za dostop do funkcije morajo uporabniki posodobiti aplikacijo Petal Maps na različico 1.8.0.304(001).

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje