Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Mesec marec. Lahko bi rekli, da je to čisto ženski mesec, kajne? Kakorkoli, se že vnaprej veselim dneva, ko me doma pričaka lepo presenečenje. Vmes se pa resnično trudim, da ne “špegam” na Dashbox facebook stran! Presenečenje je tako še toliko večje.

  IMG_0502-1-3

  V marcu so me v Dashboxu pričakale naslednje fajn stvari. Zopet mešanica dekorativne in negovalne kozmetike:

  VIPERA FLEXIBLE PARAMOUNT MASKARA: Kot marsikatera druga punca, sem tudi sama mnenja, da maskar ni nikoli preveč. Tale konkretno je precej močno črno pigmentirana. Pri sebi opažam, da v marcu ali aprilu izgubim nekaj tistih dolgih trepalnic, ki sem jih imela čez zimo, ampak hkrati vidim, da je vse le prehodno, primerno času. Maskara mi je pa všeč ravno zato, ker je primerna za kratke ali krajše trepalnice.

  FARMASI EYELINER PEN: No, tole je nekaj zame. Sem velika ljubiteljica eyelinerjev, tako da jih vedno rada preizkušam. Do sedaj sem bolj uporabljala takšnega v gelu. Vse super, ampak pri čiščenju je potrebno biti precej dosleden. Kakorkoli, preizkusila sem tudi Farmasi eyeliner in je super. Črte se delajo zlahka, primeren je za trenutke, ko se vam mudi in si morate v nekaj minutah nanesti popoln make-up! Meni je uspelo celo v prvem poskusu – izgleda, da vaja res dela mojstra. 😉 PS: Eyeliner se ne kruši, nosila sem ga še celo noč. 

  FARMASI HAMMAM MLEKO ZA TELO IN ROKE: Hammam v arabščini pomeni parno kopel. Tole bogato mleko za telo in roke je navdihnjeno točno s to omamno mislijo. Po tuširanju sem ga nanesla po celem telesu – prijeten občutek in gladka, mehka koža.

  IMG_0505-1-2

  MODRIJANOV ČAJ: Zeliščni čaj, primeren za hladne večere. Za prijetno sprostitev. V dvoje.

  PHILIP MARTIN’S ŠAMPON tester: Šamponi so narejeni iz naravnih sestavin in primerni za vse tipe lasišč. Uporabljajo jih lahko tudi punce, ki imajo sicer težave s kožo, saj šampončki ne vsebujejo škodljivih kemikalij.

  FARMASI KREMA ZA PREDEL OČI HYACURE tester: Zagotovo ste že slišale za hialuronsko kislino, ki naj bi pomagala do zdrave in mladostne kože. No, tale kremica jo vsebuje. Kakšen je učinek, žal v tako kratkem času ne morem sporočiti. Je pa primerna za predel okrog oči, kjer imamo najtanjšo kožo. Krema kožo nahrani in skrbi za fine linije, ki se včasih še prehitro pojavijo. 

  IMG_0507 (1)

  FRIZERSKI SALON KOLBEK 10% POPUST: V tokratnem Dashboxu je bilo še eno presenečenje, in sicer popust na katero koli storitev v salonu Kolbek.

  Še nekaj drugih razlogov, zakaj bi si tudi ti morala še ta mesec privoščiti Dashbox:

  • ker rada preizkušaš naravne in neškodljive kozmetične izdelke,
  • ker si tudi verjetno naveličana enih in istih blagovnih znamk, ki dominirajo kozmetičnim trgom,
  • ker si že na splošno ljubiteljica kozmetike,
  • ker ne veš, kje vse bi lahko iskala novo kozmetiko in nove, zanimive izdelke,
  • ker si želiš, da te doma po službi pričaka paketek presenečenja,
  • ker si radovedna in ker rada odpiraš privlačne paketke,
  • ker za svojo prijateljico iščeš unikatno darilo. Z Dashboxom jo boš zagotovo prijetno presenetila.

  Želiš preveriti kaj sem prejela v drugih Dashbox paketkih? Opise najdeš tu:

  PS: Pri naročilu Dashboxa ne pozabi koristiti 10% popust! Promocijska koda: DASHMAREC!

  Dashbox

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje