Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Mlado slovensko podjetje je razvilo aplikacijo Printee, s katero lahko uporabniki z nekaj kliki neposredno iz galerije telefona razvijejo visoko kakovostne fotografije in jih v nekaj dneh prejmejo domov. Ekipa Printee v kratkem načrtuje tudi naskok na evropsko tržišče, saj jim ob strani stoji eno največjih svetovnih podjetij na področju fotografskih storitev.

  Z aplikacijo Printee lahko uporabniki z nekaj kliki fotografije pošljejo v tisk neposredno iz galerije svojega telefona ter jih v nekaj dneh prejmejo na domači ali drugi izbrani naslov. Rešitev je v celoti plod slovenskega znanja, z njo pa ekipa Printee odpravlja kompleksni proces razvijanja fotografij. S svojo rešitvijo so prepričali tudi eno največjih evropskih podjetij za izdelavo fotografij, ki bo ključni partner pri naskoku na evropsko tržišče.

  PRINTEE

  Zakaj Printee?

  Včasih smo spomine obujali ob gledanju fotografij v fotoalbumih, kjer smo shranili utrinke iz svoje preteklosti in preteklosti naših najbližjih ter jih občasno prijeli v roke in ponovno doživeli dragocene spomine. Danes so takšni trenutki redkost, saj fotografije hranimo le še na pametnih telefonih, računalnikih ali prenosnih diskih, v najboljšem primeru jih delimo na družbenih omrežjih. Ekipa, ki je zasnovala Printee, je v tem videla priložnost. Aplikacija je zato odgovor na digitalen tempo življenja, v katerem spomine vse prevečkrat izgubimo.

  »Na telefonih hranimo tisoče fotografij, ki jih lahko pokažemo zgolj na ekranu, najpogosteje pa enostavno pozabimo nanje. Nekoč smo spomine hranili v fizični obliki in to želimo vrniti ljudem. Zdaj lahko mlade družine enostavno natisnejo fotografije otrok in jih obesijo na steno ali pošljejo starim staršem in sorodnikom, kamorkoli na svetu. Aplikacija bo na voljo najprej v Sloveniji, v kratkem pa načrtujemo tudi naskok na evropsko tržišče,” je povedal Jure Lukač, direktor podjejta 4Fun, v katerem se je zbrala mlada ekipa.

  PRINTEE

  PRINTEE – Ko spomini oživijo.

  Aplikacijo krasijo enostavnost uporabe, visoka kakovost fotografij ter hitra in ugodna dostava. Fotografije lahko uporabniki naročijo neposredno iz galerije telefona ali pa jih sproti zbirajo in naročilo izpeljejo, ko je njihova zbirka popolna. Da bi zagotovili najboljšo kakovost, so fotografije razvite s klasično tehnologijo, ki že desetletja velja za zlati standard v fotografskih studiih. S podporo lokalnim fotografom pa razvijalci aplikacije že ciljajo tudi na tuje trge, saj je postopek naročanja povsem enostaven in izvedljiv s katerekoli lokacije na svetu.

  Aplikacijo lahko prenesete tukaj.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje