Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Pametni telefoni Huawei nova 9 SE omogočajo preprost dostop do orodja za urejanje videa Petal Clip, ki bistveno pospeši ustvarjanje izjemnih video vsebin.

  Prvič v zgodovini serije Huawei nova ima kateri od modelov vgrajeno kamero s kar 108 milijoni svetlobnih točk, medtem ko večina najbližjih tekmecev še vedno nudi 64-milijonsko tipalo. Zmogljiva kamera je postala nujnost v vseh razredih naprav, saj je postalo nekaj popolnoma običajnega, da življenje dokumentiramo s pametnim telefonom. Večje število pik omogoča večjo jasnost in več podrobnosti na video posnetkih, zato so nadgradnje orodja Petal Clip več kot dobrodošle.

  »Pametni telefon Huawei nova 9 SE mladim uporabnikom nudi odlično izkušnjo družabne vključenosti,« je dejal Norman Mueller, direktor marketinga za Slovenijo in Hrvaško. »Serija Huawei nova je bila zasnovana za povezovanje mladih uporabnikov in Huawei nova 9 SE bo vez samo še okrepila. Nov pametni telefon je namreč opremljen z revolucionarno kamero, nudi sveže oblikovanje in jim z različnimi navdihujočimi funkcijami pomaga uživati v življenju

  Orodje za profesionalno urejanje

  Intuitivna aplikacija za urejanje video posnetkov Petal Clip s pomočjo načel umetne inteligence omogoča preprosto in brezplačno montiranje video posnetkov na ravni profesionalne kakovosti. Na voljo so namreč neverjetni učinki in zaključki, ki so jamstvo, da bodo video posnetki izstopali. Aplikacija prav tako nudi široko paleto funkcij urejanja video posnetkov, vključno s posebnimi učinki, nalepkami, zvočnimi učinki, pisavami in drugimi elementi, ki jih boste ravno tako z veseljem vključili v svoja dela. Postopek urejanja je hiter in zabaven ter jamči, da boste pritegnili pozornost uporabnikov družbenih medijev.

  Prijazna uporabniku

  Ustvarjalna aplikacija Petal Clip nudi številne predloge za ustvarjanje kakovostnih videoposnetkov. Ko izberete primerno, zaženete urejanje z dotikom tipke »start« in določite video posnetek ali fotografije, ki jih želite urediti. Poleg tega so na voljo posebni učinki kinematografske kakovosti, filtri, animacije, pisave, nalepke, zvočni učinki in tudi bogat nabor glasbe v storitvi Huawei Music. Predvsem pa vas bodo navdušile zmogljivosti umetne inteligence, ki je sposobna veliko zahtevnih nalog izvesti samodejno.

  Aplikacija Petal Clip omogoča takojšno urejanje video posnetka v trenutku, ko je ta shranjen v galeriji telefona. Poleg tega je uporabniški vmesnik izredno preprost in dovoli, da želeno funkcijo najdete skoraj v trenutku.

  Posebna garancija na zaslon

  Prve kupce telefona Huawei nova 9 SE, ki je v Sloveniji že na voljo, čaka tudi posebna ugodnost. Ob nakupu telefona med 28. 3. in 28. 6. 2022 dobite zraven 12-mesečno zaščito zaslona pred poškodbami, ki velja za trčenja, padce in stiske. Če se zaslon mobilnega telefona pokvari zaradi nesreče v času veljavnega obdobja zaščite, lahko originalni sklop zaslona enkrat brezplačno zamenjate brez dodatnih stroškov.

  Pametni telefon Huawei nova 9 SE je sicer najnovejši v bogatem naboru naprav Huawei. Pridružuje se telefonom Huawei P50 Pocket, Huawei P50 Pro, Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki jim sledijo še pametne ure serije Watch GT 3, monitorja MateView in MateView GT, nadvse čudovite in inovativne slušalke FreeBuds Lipstick in pametna ura za tekače Huawei Watch GT Runner.

  Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje