Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Pametni telefon Huawei nova 9 SE je podedoval estetiko in zmogljivosti predhodnikov. Ker je zasnovan za uživanje v življenju in ga odlikuje popolna ter sodobna estetika, je kot naročen, da z njim v roki pozdravite vnovični prihod pomladi.

  Novinec v ponudbi naprav Huawei se lahko pohvali s kamerami visoke ločljivosti in sistemom EMUI 12 za pametno izkušnjo v vseh primerih rabe. Poleg izredno privlačnega videza, ga odlikuje zaslon FullView s samo nekaj več kot milimetrskimi robovi in 7,94 mm debelo ohišje. Huawei nova 9 SE je sinonim za lahko in zmogljivo napravo, ki vam bo stala ob strani pri vseh pomembnih trenutkih v življenju.

  Potopna izkušnja vrhunskega zaslona

  Za mlade uporabnike je pomembno, da lahko naprave prilagajajo osebnemu stilu, saj jim to daje več možnosti, da izrazijo svojo osebnost. Pametni telefon Huawei nova 9 SE navdušuje s 17,2-centimetrskim (6,78-palčnim) in 90-herčnim zaslonom ločljivosti 2.388 x 1.080 pik, ki se zaradi hitrega osveževanja izredno dobro obnese med gledanjem videa in igranjem iger. Poleg tega 270-herčno vzorčenje dotika omogoča izredno gladko in tekočo izkušnjo uporabe. Zaslon podpira barvno paleto P3 in nudi celovit prikaz neverjetnih barv, kar je še posebej opazno med gledanjem filmov in dokumentarcev o naravi.

  Pri tem je pomembno, da sta zgornji in spodnji rob debela le 1,1 mm in stranska 1,05 mm, saj je Huawei na ta način uspelo doseči visoko 94,85-odsotno razmerje med telesom in zaslonom. Razmerje je celo boljše kot pri nekaterih neprimerno dražjih tekmecih in prispeva k bolj poglobljeni vizualni izkušnji uporabe.

  Da bi bilo udobje uporabe zaslona čim boljše, ta s tehnologijo 10K-Level Smooth Light Adjustment samodejno prilagaja svetilnost svetlobnim razmeram v okolici. To pomeni, da nudi enako dobro čitljivost v temni sobi ali na prostem pod opoldanskim soncem. Poleg tega način zaščite oči učinkovito zmanjšuje emisije modre svetlobe, prikazuje toplejše in mehkejše barve, zmanjšuje utrujenost oči in ščiti vid uporabnika.

  Osupljivi dizajn in prefinjena izdelava

  Zadnji fotografski sklop nosi zdaj že prepoznavno obliko Star Orbit Ring. Kot vedno vpadljiva klasična zasnova usmerja pogled na kroge, kar vedno pritegnejo pozornost in s simetrijo dajejo pomirjujoč občutek estetskega reda.

  Z izredno tankim vsega 7,94 mm debelim ohišjem in steklenim 3D hrbtiščem, ki ustvarja lepo zaobljene boke, je novi pametni telefon udoben za držanje in se lepo prilega dlanem. Zaradi tega je na primer popoln za vlogerje, ki z njim dlje časa snemajo. Oziroma za vse, ki se nikakor nočete predolgo ločiti od svojega pametnega spremljevalca.

  Tri klasične barve

  Novi telefon je prav tako impresiven iz zadnje strani. Hrbtišče je namreč iz sijočega ukrivljenega stekla s kristalno čisto teksturo. Na voljo je v treh barvah, kristalno modri, biserno beli in polnočno črni, ki zadostijo estetiki vsakega posameznika. S čudovitimi barvami, velikim zaslonom in lahkim ohišjem, bo pametni telefon Huawei nova 9 SE priročen in eleganten dodatek vašemu življenjskemu slogu.

  Da je visoki sijaj izrazit, je Huawei uporabil tehnologije nano-teksture z dvojnim filtrom in dvojno prevleko hrbtišča iz 3D ukrivljenega stekla. S pametno zasnovo te strukture se na površini ustvari plast, zaradi katere steklo zasije s subtilnim leskom in privlačnim mavričnim učinkom.

  Pogled na mobilne aplikacije 

  Pametnega telefona Huawei nova 9 SE pa ne odlikuje le zmogljivosti in vrhunsko oblikovanje, saj skrbno urejena trgovina za mobilne aplikacije AppGallery poskrbi za popolno uporabniško izkušnjo. Opremljen z inovativnimi mobilnimi storitvami HMS, ki nudijo pametnejšo, bogatejšo, priročnejšo in varno uporabniško izkušnjo, uporabniku da dostop do trgovine z aplikacijami AppGallery, zmogljivega vsestranskega iskalnika Petal Search in zemljevidov Petal Maps.

  V trgovini AppGallery so uporabnikom dosegljive vse globalne in lokalne aplikacije, ki jih ti potrebujejo, od družbenih omrežij, kot sta TikTok in Snapchat, klepetalnic, kot sta Viber in Telegram, in transportnih, kot je Bolt, do finančnih, kot sta Revolut in Curve, zabavnih, kot sta Deezer in Tidal, popotniških, kot je Booking.com, in priljubljenih iger, kot sta Lords Mobile in Gardenscapes.

  Pri oblikovanju uporabniške izkušnje so dali prav poseben poudarek dostopu do bančnih in finančnih aplikacij. Tako se je le v preteklem letu pridružilo več kot 300 ključnih mednarodnih in lokalnih bank, med drugim v Sloveniji NLB, NKBM, Sparkasse, Sberbank, Intesa Sanpaolo in mBills. Huaweievi uporabniki zdaj lahko s telefonom tudi plačujejo, zahvaljujoč NFC-rešitvi za brezkontaktno plačevanje.

  Prek iskalnika Petal Search pa med drugim lahko dostopate do aplikacij, kot so Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp, Signal, Twitter, Twitch, Discord, Pinterest, LinkedIn, Netflix, Spotify in druge.

  Ne glede ali uživate v vloganju, fotografiranju ali igranju iger, zasnova pametnega telefona Huawei nova 9 SE vas bo spodbujala, da sprostite svoj ustvarjalni potencial in uživate v življenju. Hkrati zagotavlja tudi vse potrebne vrhunske funkcije v čudovitem in sijajnem ohišju.

  Pametni telefon Huawei nova 9 SE je lahek premijski model namenjen mlajšim uporabnikom. Odlikujejo ga inovativne funkcije in poseben poudarek na estetiki, medtem ko bo zmogljiv sistem kamer, s poudarkom na 108-milijonski glavni, v kombinaciji z inteligentnimi funkcijami snemanja spodbudil nove ustvarjalne navdihe. Nudi vse, kar potrebujete za polno uživanje v življenju in omogoča, da ostanete v središču stvari, ki so za vas pomembne.

  Povezan ekosistem naprav

  Pametni telefon Huawei nova 9 SE se pridružuje širokemu naboru drugih naprav Huawei, ki so na voljo pri nas. Najprej so tu telefoni Huawei P50 Pocket, Huawei P50 Pro, Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki jim sledijo še pametne ure serije Watch GT 3, monitorja MateView in MateView GT, nadvse čudovite in inovativne slušalke FreeBuds Lipstick in pametna ura za tekače Huawei Watch GT Runner.

  Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje