Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  V svetu, ki ga vse bolj obvladuje tehnologija, številni izdelovalci pametnih telefonov uvajajo inovacije za izboljšave delovanja zahtevnih mobilnih iger. Huawei je naredil še korak naprej. V pametne telefone serije Huawei nova 11 ni dodal zgolj funkcij pomoči med igranjem, temveč je nadgradil tudi njihove splošne zmogljivosti ter zadostil potrebam celo najbolj zagrizenih igričarjev.

  Igranje praktično brez prekinitev

  Da bi zadostili zahtevam najbolj zahtevnih uporabnikov, imajo pametni telefoni serije Huawei nova 11 vgrajene kakovostne rešitve, ki razrešujejo težave s porabo energije.

  Pametni telefoni serije Huawei nova 11 so prilagojeni učinkovitemu polnjenju, saj so opremljeni s 100-vatnim sistemom polnjenja Huawei SuperCharge Turbo. Po njegovi zaslugi je čas polnjenja zmanjšan na minimum, kar podaljša čas, ki ga lahko namenite igranju. Tolikšna hitrost polnjenja pomeni, da bo baterija pametnega telefona Huawei nova 11 Pro ob izklopljenem zaslonu spet polna po samo 20 minutah. Mukotrpni premori med igranjem zaradi prazne baterije postajajo preteklost.

  Hitrost polnjenja obenem koristi praktično vsem, ne samo ljubiteljem mobilnih iger. Novi pametni telefon lahko polnite med delom, torej s prižganim zaslonom, saj hiter sistem polnjenja zagotovi, da bo baterija do polovice polna v 15 minutah. Kar boste znali ceniti med gledanjem vlogov ali pretočnega videa, saj močno podaljša čas zabave. Tudi če boste čez noč pozabili napolniti svojo napravo, bo baterija polna v času, ko ga zjutraj potrebujete, da se uredite. Kar je popolno za mlade odrasle z živahnim družabnim življenjem.

  Telefon, ki je ves čas pred konkurenco

  Prednosti novega pametnega telefona seveda presegajo impresivno življenjsko dobo baterije. Kakovostna strojna oprema je združena z najnaprednejšo programsko opremo, zato strastnim igralcem, ki iščejo opremo profesionalne kakovosti, ni treba iskati drugje.

  Pametni telefoni serije Huawei nova 11 so opremljeni z algoritmom umetne inteligence Intelligent Scheduling 3.0 in z visoko 120-herčno frekvenco osveževanja, sposobno prepoznati prizore v igrah in prilagoditi število sličic na sekundo. Obenem funkcija GPU Turbo 3.0 pomaga stabilizirati hitrost sličic ter zmanjšati porabo energijo za kar 10 odstotkov, ob zagotavljanju popolnega ravnovesja med gladkim igranjem intenzivnih iger in energetsko učinkovitostjo prikaza statičnih slik. Funkciji delujeta v tandemu in omogočata začetnikom doseganje boljše rezultate v igrah, ne da bi pri tem bilo zaradi varčevanja z energijo ogrožena odlična izkušnja igranja.

  Naslednji ključni dejavnik je hiter odziv na dogajanje v igri. Za dodatno izboljšanje igralne zmogljivosti imajo modeli serije Huawei nova 11 tehnologijo večdimenzionalnega nadzora dotika Touch Turbo 3.0, ki poskrbi, da je slika na zaslonu vedno sinhronizirana z dotikom. To omogoča hitro in stabilno posredovanje ukazov ter odzivanje nanje, saj je zakasnitev ob dotiku zaslona nižja za 5 odstotkov. Postopek je skoraj neopazen, zato ste lahko prepričani, da dogajanje na zaslonu natančno odraža igričarske veščine.

  Nadgrajena izkušnja s polovico manj truda

  Največja težava, s katero se sooči vsak resen igralec, je odvajanje toplote, ki nastane, ko so komponente naprave maksimalno obremenjene. Pri pametnem telefonu Huawei nova 11 Pro je težava manj izrazita, saj se ponaša s patentiranim vrhunskim sistemom hlajenja.

  Izjemna toplotna prevodnost grafena in dvojna bakrena plast povečata zmogljivost prenosa toplote za 7 odstotkov, medtem ko je 10-kanalna točkovno zasnovana parna komora zaslužna za 60-odstotno učinkovitejše odvajanje toplote v primerjavi s starejšimi rešitvami. Po zaslugi novega sistema hlajenja bo pametni telefon dlje hladen in bo dlje nudil neokrnjeno igralno izkušnjo.

  Pametni telefoni serije Huawei nova 11 se ponašajo še z algoritmom na osnovi umetne inteligence, ki dinamično zaznava vroče točke ter s posredovanjem podatkov o temperaturi sistemu dovoli natančnejše dodelovanje virov. Inteligentni algoritem napovedovanja se tako učinkovito prilagaja scenarijem v realnem času, kar podaljša življenjsko dobo baterije med igranjem iger za 10 odstotkov in zniža temperaturo naprave za eno stopinjo Celzija.

  Z visokozmogljivo igralno napravo, ki jo je mogoče spraviti v žep, lahko igralci zlahka sledijo izzivom v igri, ne da bi se znojili. Dosegajte torej svoje cilje s pametnimi telefoni serije Huawei nova 11.

  Poleg pametnih telefonov serije Huawei nova 11 je Huawei pred kratkim na naš trg poslal vodilni pametni telefon Huawei P60 Pro, izredni prepogljivi pametni telefon Huawei Mate X3, pametne ure serije Huawei Watch 4 in izredno Huawei Watch Ultimate.

  Za več informacij obiščite spletno stran: https://consumer.huawei.com/si/

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje