Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Videokonference povezujemo predvsem z delom, saj omogočajo skupinsko delo tudi v razmerah, ko se člani delovne ekipe ne morejo fizično srečevati. Enako primerne pa so tudi za ohranjanje stikov s prijatelji, za druženje in zabavo, ko ne morete biti drugače skupaj!

  Če vam je presedlo pogovarjanje po telefonu in bi hoteli komunikacijo dvigniti na novo raven, poskušajte uporabiti storitve video klepetanja. Kako to storiti? Preberite nasvete, ki smo jih pripravili za vas.

  Vidim te!

  So trenutki v življenju, ko je nujno, da sogovornika tudi vidite, ne le slišite. Pomembno pa je, da je video povezava čim bolj kakovostna, kar pomeni, da morate uporabiti kamero s čim višjo ločljivostjo. Pametni telefon Huawei P40 Pro je opremljen s sprednjim sklopom kamer, v katerem ima glavna 32-milijonsko tipalo, poleg nje pa je še infrardeča za globinsko zaznavo. Sposobni sta zajeti odlične fotografije, a tudi video v razločljivosti 4K, z neprimerljivimi podrobnostmi površine kože, las in celo trepalnic. Medtem pa infrardeča kamera beleži podatke o globini prizora in ustvarja naravne učinke plitke globinske ostrine. Zaradi podpore brezšivnemu prehodu lahko ustvarita ostre fotografije in video posnetke ne glede na uporabljeno goriščno razdaljo. Ne glede na namen video klepetanja, P40 Pro bo vedno poskrbel, da boste videni v najlepši luči.

  Naj vam bo udobno

  Preden se lotite video klepeta, poskrbite, da vam bo čim bolj udobno. S slušalkami Huawei FreeBuds 3 z aktivnim dušenjem hrupa, vas prav nič ne bo zmotilo, počutili se boste, kot da ste s sogovorniki v istem prostoru. Slušalke z natančnim algoritmom odpravljajo hrup v realnem času, zato slišite druge tudi če ste med klepetanjem v hrupnem okolju, zaradi inovativne tehnologije beleženja govora pa vas tudi oni slišijo jasneje.

  Uporabite več zaslonov

  Če med klepetom ne želite imeti zasedenih rok ali izgubiti stika z dogajanjem na družbenih omrežjih, uporabite dve ločeni napravi. Na tabličnem računalniku bo potekal video klepet, med tem pa bo pametni telefon prost, da na njem počnete, kar želite. Uporabite pa ga lahko tudi za mobilno točko brezžičnega omrežja, če bi radi klepetali zunaj. Tablični računalnik Huawei MatePad Pro pa je v namen video klepeta primeren zaradi velikega zaslona pa tudi kakovostnega 3D stereo zvoka.

  Bodite ustvarjalni

  Med video klepetanjem vam nikdar ne bi smelo biti dolgčas. Ko izčrpate vse vsebine za pogovor, lahko igrate družabne igre. Skoraj tako, kot če bi sedeli v istem prostoru. Tudi s preprostimi igrami boste ustvarjalno preživeli čas, če pa je zraven še kanček tekmovalnosti, toliko bolje. Tržnica AppGallery ponuja neomejen seznam iger za vse okuse, od pustolovskih in akcijskih do umirjenega igranja s kartami. Odlična naprava zanje pa je pametni telefon Huawei P40 Pro.

  Tehnologije, ki ste jih do zdaj dojemali kot element odvračanja od ljubljenih oseb, v teh časih pomagajo, da ohranjate stik z njimi. Video klepeti so namreč univerzalna komunikacijska storitev, ki jo lahko uporabite vsi skoraj brez omejitev!

  Poleg modela srednjega razreda P40 lite v družino P40 sodijo še premijski modeli P40, P40 Pro in P40 Pro +. Odlikujejo se v zmogljivih procesorjih, poudarku na fotografski odličnosti in tudi tržnici AppGallery, ki je postala osrednje mesto za priljubljene lokalne in globalne aplikacije za uporabnike naprav Huaweia.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje