Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Huawei je prejel nagradi za izjemno aktivno dušenje hrupa pri brezžičnih slušalkah FreeBuds 3 in FreeBuds 3i.

  Oba modela slušalk družine Huawei FreeBuds 3 sta prejela nagrado VGP (Audio Visual Grand Prix), eno najbolj prestižnih za izdelke zabavne elektronike s področji zvoka in slike na Japonskem. Nagradi pomenita svojevrstno priznanje za Huawei, saj je podeljevalec prepoznal dosežke podjetja na področju brezžičnih slušalk s pravim stereo zvokom in aktivnim dušenjem hrupa.

  Na kratko o nagradi VGP

  Nagrado od leta 1987 podeljuje založnik Ongen Publishing in velja za eno najbolj prestižnih, ki jo na Japonskem lahko dobi naprava iz kategorije zvoka in slike. Samo lani je 250 podjetij na izbor prijavilo več kot 2000 izdelkov. Pregledajo jih strokovnjaki iz industrije in predstavniki trgovcev, tako da glasujejo za svoje favorite. Najbolje ocenjeni izdelki v vsaki kategoriji na podlagi dejavnikov, kot so kakovost izdelave, funkcionalnost in tržni potencial, so nato nagrajeni s priznanjem. Zaradi številčnosti izdelkov, ki jih pregleda strokovno podkovana in neodvisna žirija, nagradam zaupajo tudi profesionalni uporabniki, vsem drugim pa so lahko pomemben smerokaz, ko se odločajo za nakup naslednje naprave s področja reprodukcije zvoka in slike.

  Tehnološka nagrada VGP 2020 za FreeBuds 3

  Huawei je model slušalk FreeBuds 3 predstavil lanskega septembra na berlinski prireditvi IFA 2019, dejstvo, da gre za tip slušalk za v uho, njihove vsestranske funkcije in aktivno dušenje hrupa pa so pohvalili tudi uporabniki. Slušalke s pomočjo procesorja Kirin A1 zagotavljajo stabilno brezžično povezavo Bluetooth in z natančno sinhroniziranim zvokom omogočajo udobno izkušnjo gledanja videa in igranja mobilnih iger. Njihova posebnost je tudi različica v rdeči barvi, ki razširi siceršnji izbor med črno ali belo barvo. Tehnološka nagrada VGP 2020 je bila slušalkam podeljena zaradi udobne oblike ušesnih čepkov in odličnega aktivnega dušenja hrupa.

  Zlato priznanje VGP 2020 za FreeBuds 3i

  Po uspehu modela Freebuds 3 je Huawei maja predstavil še cenovno dostopnejše slušalke Freebuds 3i, ki v bistvenih zmogljivostih ne zaostajajo. Prav tako nudijo aktivno dušenje hrupa, ki pa je dodatno izboljšanja s tesnjenjem ušesnega kanala z dodatnimi silikonskimi nastavki ušesnih čepkov. V idealnih razmerah so zato sposobne znižati hrup za 32 dB (izmerjeno v Huaweievem laboratoriju), medtem ko 10-milimetrska dinamična zvočna gonilnika zagotavljata vrhunsko kakovost zvoka v različnih primerih rabe. Zahvaljujoč dostopnejši ceni in izjemnemu aktivnemu odpravljanju hrupa, so slušalke Huawei FreeBuds 3i prejele zlato priznanje VGP 2020.

  Obe nagradi sta dokaz odličnosti Huaweievih strojnih in programskih tehnologij brezžičnih slušalk tipa za v uho, s pravim stereo zvokom visoke kakovosti. V njihovi strategiji brezhibnega z umetno inteligenco podkrepljenega življenja imajo brezžične slušalke z aktivnim dušenjem hrupa pomembno vlogo v vseh primerih rabe. Med rekreacijo, delom, zabavo in potovanjem. Nagradi pa sta tudi veliki spodbudi za vlaganja v razvoj tovrstnih naprav zabavne elektronike Huaweia tudi v prihodnje.

  Huawei FreeBuds 3i so na voljo v dveh klasičnih barvah, črni in beli, po ceni 99 evrov. Slušalke FreeBuds 3 pa v črni, beli in rdeči barvi po ceni 189 evrov.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje