Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0
  SREČANJE V SRCU ZAGREBA PRIVABILO ŠTEVILNE ZNANE OBRAZE

  Ljubljana, 6. julij 2023. – Pred 16. edicijo najboljše regionalne konference so se številni ljubitelji Weekend Media Festivala zbrali v restavraciji But v središču Zagreba, da bi se ogreli za novo edicijo festivala, ki bo tudi letos od 21. do 24. septembra potekal v Rovinju. Na konferenci se zbere in predstavi najboljše iz lokalnih in regionalnih komunikacijskih, marketinških, medijskih in kreativnih industrij. Novo edicijo Weekenda so v sproščenem vzdušju podprli številni znani in manj znani obrazi, med njimi Ida Prester, Bizzo, Andrea Andrassy, Antonija Blaće, Petar Štefanić, Dražen Oreščanin, Damjan Rudež in številni drugi.

  „Naš cilj je spodbujanje sprememb, spodbujanje inovativnosti in povezovanje ljudi. Weekend Media Festival je prostor, kjer se rojevajo in izmenjujejo ideje, uresničujejo sodelovanja in pridobivajo nova znanja. Odpiramo prostor za dialog in razvoj novih pogledov. Tako nas na Weekend.16 čaka skrbno zasnovan program, ki pokriva različne vidike komunikacijske in marketinške industrije ter tehnologije in kreative. Najpomembneje je, da občinstvo začuti, da nas žene strast do tega, kar počnemo, in da se trudimo iz leta v leto ustvarjati vse bolj vsebinske festivalske programe.“, je poudaril je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

  Letošnji program Weekend ponuja pregled aktualnih dogodkov iz marketinške, komunikacijske, medijske, kreativne, igričarske in IT panoge ter psihologije in umetnosti. Tako (p)ostaja epicenter novih idej in vročih trendov. Program, ki navdušuje, navdihuje in spodbuja k akciji, je letos bogatejši za nekaj povsem novega. Weekend Media Festival že od prve edicije stopa iz okvirjev, vedno raste in se širi na nova področja. S posluhom za potrebe trga zadnjih let se bo Weekend v svoji 16. izdaji razširil še na kadrovsko področje.

  Tako bo od 21. do 24. septembra v sklopu Weekenda.16 potekal prvi HR.Weekend, namenjen vsem kadrovikom, delodajalcem in predstavnikom podjetij ter vsem, ki jih zanimata razvoj in uporaba inovativne strategije pri upravljanju človeških virov. Ena izmed pravih zvezd prvega HR.Weekenda je dr. Nikolaos Dimitriadis, direktor in soustanovitelj vodilnega podjetja na področju nevroznanosti Trizma Neura, ki povezuje nevroznanost in vedenje s področjem marketinga, komunikacij, vodenja in izobraževanja.

  Kdo prihaja na Weekend.16?

  Žižek je spet obljubil, da pride. je naslov panela uglednega slovenskega filozofa Slavoja Žižka, ki pravi, da bo letos konec septembra zagotovo v Rovinju in na Weekend.16, da bi spregovoril o vseh izzivih današnje družbe. Poleg svojevrstnega filozofa bodo obiskovalci iz vse regije imeli priložnost poslušati predavanja svetovno znanih imen, kot je Kishore Mahbubania, nekdanji predsednik Varnostnega sveta ZN, diplomat, intelektualec in avtor, znan po svojih analizah mednarodnih odnosov in geopolitike, ki bo v istoimenskem panelu razkril Ali se je Zahod izgubil? Tanya Golesic, direktorica kanadskega modnega podjetja Mackage in ena najmočnejših žensk v svetu luksuzne mode, bo svet luksuza približala iz prve roke. Poleg njih še Kai-Marcus Thäsler, nemški strokovnjak na področju zunanjega oglaševanja, Munawar Ahmed, kadrovska strokovnjakinja, ki je partnerica v podjetju Oliver Wyman in gostujoča predavateljica na Stanfordu in Jan Grarup, nagrajeni danski vojni fotoreporter, ki bodo obiskovalcem razkrili zanimivosti iz svojih panog. Prihaja tudi David Silverman, producent svetovno priljubljene animirane serije Simpsonovi.

  Vse novice lahko spremljate na naši spletni strani in tudi preko Instagram in Facebook profila.

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje