Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Ljubljana, 12. julij 2023 – Pokončni sesalnik Samsung Bespoke Jet™ AI je sedaj na voljo v Sloveniji za prednaročilo v posebnem promocijskem obdobju. Ob prednaročilu sesalnika prejmete tudi darilo – pametno uro Galaxy Watch5 Pro LTE. Sesalnik Samsung Bespoke Jet™ je najmočnejši brezžični pokončni sesalnik doslej, ki prinaša kar do 280 W sesalne moči, izboljšano čistilno postajo vse-v-enem in funkcije, ki jih poganja umetna inteligenca.

  Izredno zmogljiv sesalnik, ki ga poganja umetna inteligenca

  Bespoke Jet™ AI prinaša najzmogljivejši vakumski motor Samsung doslej, saj ima vgrajen Hexajet motor 2.0 z do 280 W sesalne moči in največjo močjo 720 W. Njegova baterija s 4500 mAh ima 80 % večjo zmogljivost kot pri prejšnji modelu. Sesalnik je optimiziran tako, da zadrži 70 % svoje zmogljivosti do 500 ciklov in zagotavlja 100 minut neprekinjenega delovanja. Novost pri Bespoke Jet™ AI je način AI, ki ga poganja procesorska enota Samsung AI Optimum Tech, ki uporabniku zagotavlja učinkovito sesanje in čiščenje vsakega prostora. Njegov način AI omogoča analizo in določanje vrste tal za optimizacijo postopka sesanja in optimizacijo učinkovitosti baterije, da je energija porabljena najbolj učinkovito. Zahvaljujoč načinu AI sesalnik Bespoke Jet™ AI zdaj ponuja SmartThings in pametno Wi-Fi povezljivost, ki uporabnikom omogoča preprosto prilagajanje nastavitev in funkcij naprave, kot tudi možnost pametne samodiagnoze za ohranjanje vrhunske zmogljivosti.

  Nova raven čistoče doma

  Novi Samsung Bespoke Jet™ AI, namenjen ustvarjanju brezhibno čistega okolja, je opremljen z napredno čistilno postajo vse-v-enem, ki uporablja tehnologijo Air Pulse za samodejno praznjenje posode za prah. To stojalo uporablja tudi tehnologijo Air Spin Edge, ki jo vrti Spinning ciklon s hitrostjo do 1000 vrtljajev na minuto, da odstrani vse ostanke, vključno z vsemi preostalimi delci, ki se lahko zataknejo v posodi za prah. Poleg tega ima samodejno zapiranje pokrova po vsakem odlaganju z 99,999-odstotnim večslojnim filtrirnim sistemom za zbiranje drobnih prašnih delcev in izboljšano 99-odstotno odstranjevanje dlake, ki omogoča čistejše praznjenje posode.

  Naročite zdaj, da ne zamudite darila

  Pokončni sesalnik Samsung Bespoke Jet™ AI lahko sedaj prednaročite pri pooblaščenih partnerjih po priporočeni maloprodajni ceni 1299 EUR. Ob prednaročilu sesalnika prejmete tudi darilo – pametno uro Galaxy Watch5 Pro LTE. Promocija traja od 12.7. do 8.7.2023. ali do razprodaje zalog, več informacij najdete na povezavi.

  O podjetju Samsung Electronic


  Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov ter pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in LED. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Ti pošljemo izbor TOP vsebin raje na email?

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.

  Izbor TOP vsebin na tvoj email ↓

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.