Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  V tem mesecu, splošno gledano, na dogodke ne moremo vplivati z močjo svoje volje, ker se nahajamo v mesecu usode. Omogočen nam je le posreden vpliv na nekatere dogodke. Vse se ureja tako, kot je zapisano v naši življenjski knjigi. Iti moramo skozi določene usojene kode, zato se prepustimo toku dogajanj oziroma trenutku. Hkrati smo pa tudi še dodatno zaščiteni. V primeru, da pri nečem trmasto vztrajamo, se bomo počutili blokirani, naredili bomo en korak naprej in dva nazaj.

  Najbolje je, da se umirimo, ker do cilja bomo vseeno prišli. V tem mesecu še posebej urejamo stvari, ki so povezane z našim finančnim stanjem. Pri denarju bomo imeli več sreče, vendar moramo biti obzirni in ne preveč zapravljati. Previdni moramo biti tudi pri investiranju. Dana nam je možnost, da se lahko izvlečemo iz problemov, skrbi in finančne krize. V tem obdobju urejamo tudi stvari, ki so povezane z našim srčnim partnerjem. Uspešni smo pa tudi pri kakšnih sodelovanjih, skupinskem delu, dobro se počutimo v družbi.

  V vsakem letu, mesecu in dnevu se nahajamo v drugem številu, ki označuje možnost delovanja v teh periodah. To število nam pomaga razumeti, zakaj se nekaj dogaja prav v tem trenutku, pomaga nam poiskati vzroke za te dogodke in z njegovo pomočjo lahko načrtujemo prihodnja delovanja.

  Prvo izračunamo svoje osebno leto in to tako, da seštejemo dan in mesec rojstva ter koledarsko leto. Razlaga velja za mesec, v katerem se nahajamo, ko smo v določenem osebnem letu.

   

  Npr.:

  Če smo rojeni 21.03.1987:

  2  +  1  +  0  +  3  +  2  +  0  +  1  +  5  =  14

  1  +  4  =  5

  V tem primeru smo v letu 2015, v letu števila 5.

   

  Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 1:

  Pričakujete lahko velike poslovne spremembe, a ne vedno dobre. Obstaja možnost, da prikličete bolezen in težka stanja.

   

  Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 2:

  V tem obdobju se boste odpirali in reševali mnogo, predvsem eksistenčnih, problemov. Odpira se možnost lepih potovanj in uresničevanj življenjskih želja, posebno v zvezi z bivalnim prostorom. Trpeli boste zaradi nekaterih malenkosti ali pa čutili posledice tistega, kar se vam je dogajalo v prejšnjem mesecu. Tega se morate znebiti, zato se ukvarjajte predvsem s seboj. Namesto, da se vznemirjate in prepuščate melanholiji, se raje družite z ljudmi, veliko berite in tako uredite svoje zdravstveno stanje.

   

  Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 3:

  Možne so spremembe, dobre ali slabe, povezane z vašim čustvenim ali družinskim življenjem. Za reševanje takih situacij pa boste porabili več energije in moči kot navadno.

   

  Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 4:

  V tem mesecu morate duhovno rasti. Svetujem vam, da se posvetite kakšnemu zanimivemu delu, branju, uživanju v naravi in druženju s pozitivnimi ljudmi, da melanholija in nezadovoljstvo ne bi trajala ves mesec. Izpostavljeni boste stalnim izzivom, zato pazite na živce.

   

  Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 5:

  Odpira se vam možnost za rešitev problemov na materialnem področju, lahko boste vrnili dolgove, se finančno stabilizirali in doživeli neko vrsto razbremenitve. Mirni boste in ta mesec izkoristite za načrtovanje aktivnosti v prihodnjem obdobju.

   

  Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 6:

  V tem mesecu ne storite nobenega koraka, ki predstavlja začetek, temveč končajte vse, kar ste začeli, prekinite vse, kar se ni pokazalo za dobro, in izkoristite čas za načrtovanje aktivnosti v novem obdobju, ki se začne z naslednjim mesecem.

   

  Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 7:

  Imeli boste več energije in moči kot običajno in to morate izkoristiti. Vse, kar boste začeli na novo, ima osnove, da se tudi dobro konča. To obdobje izkoristite za načrtovanje novih projektov in aktivnosti za prihodnje mesece.

   

  Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 8:

  Imeli boste več sreče z denarjem, vendar morate biti obzirni in ne preveč zapravljati. To je tudi mesec usode, ko na dogajanja ne morete vplivati z močjo svoje volje. Ker imate dobro zaščito, boste to obdobje preživeli bolje kot drugi.

   

  Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 9:

  Dane so vam velike možnosti, da če želite nekaj spremeniti, predvsem na čustvenem področju, da to tudi storite, a pod pogojem, da kontrolirate svoje impulzivno odzivanje. Če se boste prepustili srcu, občutjem in dobri intuiciji, da vas vodijo, boste delali najmanjše napake.

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje