Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Večina pred začetkom novega leta sprejema novoletne zaobljube, da se bomo več posvetili sebi, bolj skrbeli za zdravje, večkrat poklicali sorodnike in prijatelje in da bomo začeli telovaditi. V času praznikov, siti in dobro razpoloženi, včasih tudi pretiravamo z optimizmom pri novoletnih odločitvah in velikokrat se zgodi, da novoletne zaobljube prekršimo že januarja, ko se spet vrnemo k vsakdanjim obveznostim in rutinam.

  Ne glede na to, za kakšne zaobljube gre, je Huawei Watch GT 3  vaš idealen pomočnik, da se jih tudi držite in jih uresničite.

  Zdravje je na prvem mestu

  Če je vaša novoletna zaobljuba bila, da se boste več posvetili svojemu zdravju, vam bo Huawei Watch GT 3 odličen pomočnik. Precizno bo spremljal vaš srčni utrip, zahvaljujoč nadgrajenemu  AI algoritmu, ki bolj učinkovito filtrira hrup in omogoča natančno spremljanje srčnega utripa in izboljšuje natančnost zdravstvenih podatkov, kot je kisik v krvi.  Za dobro zdravje je nujen dober spanec, ura pa lahko spremlja vaš spanec in vam tako pomaga, da oblikujete svojo rutino spanja. Spremlja tudi utrip srca, je v pomoč pri  uravnavanju dihanja in pri omilitvi napetosti, ko ste pod stresom. To je ura, ki beleži tudi menstrualni cikel, ponuja vaje dihanja za pomiritev vašega uma, tako da se lahko sprostite in uživate v življenju. Uro povežite s Huawei nova 9 mobilnim telefonom in spremljajte svoj napredek. Ura vas lahko spomni, da je čas, da se sprehodite, malo razgibate, popijete kozarec vode, pojeste zdravo malico ali da končno pokličete zdravnika in se naročite na sistematski pregled, ki ga vedno prelagate. Huawei Watch GT 3 vam na veliko načinov pomaga, da bolj skrbite za svoje zdravje.

  Zbudite v sebi ljubezen do telovadbe

  V prazničnem času se vsi sprostimo in uživamo v tradicionalnih dobrotah in sladicah več kot je to priporočljivo in je potem logična novoletna odločitev, da bomo začeli s telovadbo. Izberite si priljubljeni šport ali aktivnost, ki vam bo res zabavna.  Vaš Huawei Watch GT 3  vas bo spremljal kot senca. Podpira več kot 100 športov, kot so tek, kolesarjenje, planinarjenje, plavanje, skakanje čez vrv in smučanje. Lahko maksimalno uživate v telovadbi, ne glede na to, ali plavate v bazenu ali se potite na igrišču. Uro lahko izkoristite za predvajanje glasbe, da bi vam bila telovadba bolj zabavna. Ko telovadite, uro lahko povežete z različno športno opremo in z aplikacijami. Srčni utrip in ostale podatke, ki jih beleži ura, lahko sinhronizirate z opremo, kot so trakovi za tek, eliptik, naprava za veslanje in podobno. Podatke s pomočjo aplikacije Huawei Health lahko sinhronizirate z glavnimi športnimi aplikacijami pri drugih in tako lahko ocenite in prilagodite svoje vaje.

  Sprememba stila

  Sklenili ste, da boste v novo leto vstopili s posebnim stilom, ki ga boste ohranili skozi celo leto? Ne glede na to, v kateri smeri bo šla vaša novoletna preobrazba, lahko zaupate, da se bo Huawei Watch GT 3 vklopil v vsak stil. Odlično se bo vključil v vaše sproščene, športne ali svečane kombinacije. Lahko zamenjate pas in druge dele, ki bodo spremenili zunanji videz vaše ure, ker je več kot 10 000 dodatkov ali delov, ki jih lahko prevzamete, vključno tiste, ki so značilni za bolj drzen stil, minimalističen dizajn ali tiste decentne z zelo funkcionalnim videzom. Vsekakor Huawei Watch GT 3 lahko popolnoma prilagodite sebi. Sam pas se lahko zamenja hitro in zelo enostavno.

  Če je vaša novoletna odločitev, da si kupite pametno uro, vendar niste prepričani, če jo boste lahko povezali z mobilnim telefonom in kako pogosto jo boste morali polniti, vam pri uri Huawei Watch GT 3 ni treba skrbeti za to, ker ima ta ura zelo močno baterijo, zadostno, da vas spremlja kot senca 14 dni. Watch GT 3 je kompatibilen z Android in iOS napravami.

  Podjetje Huawei je pred kratkim razen pametne ure Watch GT 3 dalo na trg tudi pametni telefon nova 9, ki s svojo barvo „Starry Blue“ privlači poglede.  Najnovejši Huawei MateBook 14s, spoj elegance in velike zmogljivosti, se bo odlično prilagodil vašim osebnim in poslovnim obveznostim.

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje