Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Huawei je nedavno predstavil vrsto novih vročih pametnih naprav, ki so nared ravno prav za vstop v poletne dni. Med njimi so odlična pametna ura Watch 3, elegantne brezžične slušalke FreeBuds 4, tablica MatePad Pro in računalniški zaslon MateView GT, po zaslugi sistema HarmonyOS pa se vse med seboj tudi odlično povezujejo.

  Huawei Watch 3: Pametni asistent, ki te spremlja na vsakem koraku

  Kot prva pametna ura, ki deluje z operacijskim sistemom HarmonyOS, se Huawei Watch 3 odlično razume s telefoni Huawei in služi kot večnamenski pomočnik. Z ohišjem iz poliranega nerjavečega jekla in napredno funkcionalnostjo združuje estetiko in tehnološki napredek. Z uro lahko kličeš, spremljaš raznorazne informacije, ko si na poletnem potovanju, in jo uporabljaš za osebnega trenerja – pozna namreč 100 vadbenih programov in zna odčitati srčni utrip, izmeriti temperaturo in te opomniti, da moraš spiti kozarec vode. V vročih mesecih je to še posebej dobrodošlo. Na uro pa si lahko naložiš tudi svojo najljubšo glasbo in z njo na zapestju uživaš v poležavanju na plaži ob udarnih ritmih.

  Še ena stvar, ki je nikakor ne gre spregledati pa je avtonomija njene baterije. Brez priklopa na polnilnik namreč lahko zdrži vse do 21 dni.

  FreeBuds 4: nov standard kakovosti zvoka

  Uro Watch 3 lahko povežeš z novimi slušalkami FreeBuds 4, ki jih poleg odlične kakovosti zvoka odlikuje sodoben minimalističen dizajn. Ko se boš z njimi v ušesih zvečer sprehajala po morski promenadi boš zagotovo deležna zavidljivih pogledov. Ob tem pa ti bodo vsak tvoj korak napolnile z dobro glasbo in pozitivno energijo.

  Slušalke FreeBuds 4 te bodo prepričale s svojim dobrim zvokom ne glede na to katera glasbena zvrst ti je najbližja. Uporabljajo namreč kompozitno membrano iz tekočega kristala, ki zagotavlja zvok visoke ločljivosti in zmorejo reproducirati visoke tone praktično brez izgube kakovosti. Tako ti zvenijo bogatejše in polnejše, dinamični gonilnik pa dodatno poskrbi še za bolj globoke nizke tone.

  Ena najpomembnejših odlik novih Huaweievih slušalk pa je zagotovo tudi dušenje zunanjega hrupa. To pomeni, da se lahko z glasbo kadarkoli želiš potopiš v svoj svet in popolnoma izklopiš nadležno zunanjost ter zbereš svoje misli. Za to poskrbita 2 mikrofona, ki zaznavata zvoke okolice z večjo natančnostjo in jih posledično blokirata. Slušalke pa so poleg tega tudi udobne za večurno nošenje v ušesih in imajo odlično baterijo, ki zmore v kombinaciji s polnilno škatlico glasbo predvajati vse do 22 ur skupaj.

  Huawei MatePad Pro: Neguj svojo ustvarjalnost

  Ko boš zvečer počivala v sobi, se ti bo zagotovo prilegel ogled kakšnega filma ali branje knjig. Takrat boš vesela zablice MatePad Pro z velikim 32-centimetrskim zaslonom OLED FullView. Zaslon ima odlično in barvito sliko, predvsem pa ne utrudi tvojih oči, saj ima na voljo prav poseben način delovanja za dolgotrajnejšo uporabo. Tako boš lahko udobno prebirala knjige kar na tablici in si s tem precej zmanjšala prtljago za poletni oddih, saj ti ne bo treba imeti posebne potovalke samo za knjižno zbirko. Obenem pa ti bo tablica služila tudi v vlogi televizije, v trgovini AppGallery boš namreč našla aplikacije za vse sodobne televizijske platforme, kot so NEO, EON, VOYO in tv2go.

  Če si umetniška duša, boš vesela tudi novice, da na tablici lahko uporabljaš tudi namensko tipkovnico in digitalno pisalo M-Pencil, s katerim je risanje in slikanje pravi užitek. Pisalo namreč pozna več ravni občutljivosti na pritisk, tako, da je risanje z njim praktično enako, kot s svinčnikom na papir.

  Najboljši zasloni za tvoje oči

  Ko se boš vrnila domov s poletnih počitnic in si boš želela ogledati vse svoje digitalno shranjene spomine, ki si jih naredila v tednih preživetih na morju, pa bo kot nalašč eden od računalniških monitorjev Huawei – MateView, MateView GT ali 23,8-palčni Huawei Display FullView. Vse odlikujeta čudovita slika in velika površina zaslona. Monitor ti bo prišel prav tudi ob začetku novega šolskega leta, saj je pisanje nalog na njem veliko bolj pregledno in lažje.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje