Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Nogometna vročica je že v polnem teku in navijači že vneto navijajo za svoje reprezentance na stadionih širom Evrope! Nogometnemu rajanju se je pridružil tudi Huawei, ki je skupaj z nogometno ikono, Robertom Lewandowskim, zasnoval edinstveno številčnico za novi pametni uri Watch 3 in Watch 3 Pro. Atraktivna številčnica RL9 uteleša tako izjemno nogometno kariero, kot tudi poslovne uspehe odličnega poljskega napadalca, skupaj z novo Huaweievo uro pa bo tudi vas spodbujala k aktivnemu življenjskemu slogu.

  Na vrhu lestvice

  Popolnoma novi pametni uri Huawei Watch 3 in 3 Pro bosta kmalu na voljo skupaj s posebno številčnico, pod katero se je podpisal Robert Lewandowski, eden najboljših nogometašev na svetu in Huaweiev ambasador v številnih evropskih državah.

  Dizajn številčnice je eleganten in hkrati športen, tako kot Robert Lewandowski. Črna podlaga se bo zlahka prilegala vsem vašim oblekam, podpis Lewandowskega in njegov ikonični simbol RL9 pa bosta poskrbela za uglajen videz, ki je pisan na kožo vsakomur, ne le nogometnim navijačem. Tako lahko svojo podporo Lewandowskemu izkazujete ves čas, ali pa številčnico aktivirate le med njegovimi tekmami za še bolj strastno navijanje. Na vašem zapestju bo v vsakem primer vedno videti odlično.

  Nova ura Huawei Watch 3 ponuja vrsto možnosti. Lahko postane vaš novi zdravstveni pomočnik, saj zmore 24 ur na dan spremljati vaš srčni utrip, stopnjo stresa in raven kisika v krvi (SpO2), prek kože meri vašo temperature še veliko več. Z več kot 104 športnimi vadbami je ura lahko tudi vaš novi osebni trener. Poleg tega omogoča klicanje in izmenjavo sporočil, prav tako pa se lahko pohvali s kar tritedensko avtonomijo baterije, kar pomeni, da vas nikoli ne bo pustila na cedilu.

  Izjemna v vseh pogledih

  Zmogljivost ure Huawei Watch 3 dopolnjuje njen brezhiben dizajn. Postala bo vaš zvesti spremljevalec ob vsaki priložnosti, k čemur zagotovo pripomore bogat izbor raznolikih številčnic. Ekskluzivna številčnica Roberta Lewandowskega je tako na primer kot nalašč za nogometni spektakel, ki nas bo spremljal še nekaj poletnih tednov.

  Prelijte svoje ideje na papir na natečaju Next Design 2021

  Ste sicer že kdaj razmišljali o tem, da bi ustvarili svojo številčnico ure? Če je vaš odgovor pritrdilen, boste veseli novice, da je Huawei za vse kreativne duše organiziral prav poseben nagradni natečaj Next Design 2021. Na natečaju lahko sodelujete v 7 različnih kategorijah, vsako delo pa bo ocenila strokovna komisija s področja oblikovanja in vizualnih umetnosti. Nagradni sklad natečaja znaša 200.000 ameriških dolarjev, zmagovalci pa bodo dobili tudi možnost objave svojih del v Huaweievi aplikaciji Teme in s tem priložnost dodatnega zaslužka. Poleg naštetega sta med glavnimi nagradami še pametni telefon Huawei Mate 40 in ura Huawei Watch 3.

  Z napravami Huawei boste vedno ustvarjalni

  Huawei sicer ves čas stremi k snovanju naprednih uporabniških izkušenj in povezanemu ekosistemu naprav, ki bi uporabnikom omogočal še lažje in bolj učinkovito ustvarjanje. V duhu tega so nedavno predstavili številne nove naprave.

  Ob pametni uri Watch 3 še pametno športno zapestnico Band 6, brezžične slušalke z aktivnim dušenjem okoliškega hrupa FreeBuds 4, novo serijo tabličnih računalnikov MatePad z modeli MatePad Pro 12.6, MatePad Pro 10.8 in MatePad 11, računalniška monitorja MateView in MateView GT, ki se pridružujeta obstoječemu 23,8-palčnemu monitorju Huawei Display FullView, ter vse skupaj zaokrožil z operacijskim sistemom HarmonyOS.

  Prav tako pa so pri nas že na voljo novi brezžični usmerjevalniki AX3 Quad-Core s štirijedrnim procesorjem, AX3 Dual-Core z dvojedrnim procesorjem in WS5200, ki zagotavljajo brezhibno internetno povezavo doma ali v pisarni.

  Več informacij: https://consumer.huawei.com/si/

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje