Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Roko na srce. Ženske so v večini primerov nore na torbice. K izbrani obleki, lepim čevljem, ustreznemu nakitu preprosto pač sodi tudi izbrana torbica. In torbica že dolgo ni več le sredstvo, v katerem se okoli prenašajo le nujno potrebni predmeti. Velikokrat je še bolj pomembno, da ženska z izbiro prave torbice skuša izraziti tudi svojo osebnost, individualnost in izbranost, kar sicer izraža s svojim načinom oblačenja, obnašanja in s celotno zunanjo podobo, katere pomemben del je zagotovo tudi torbica – nepogrešljivi del vsake samostojne ženske.

  Ali ste vedeli, da morate poleg uporabnosti, pri izboru torbe upoštevati tudi sorazmernost s svojim telesom? Napačen izbor vas lahko optično pomanjša ali poudari tiste telesne značilnosti, ki jih ne želite poudariti.

  Pri izboru torbe torej upoštevajte:

  • Če ste nizki ali drobne postave, izbirajte manjšo torbico. Če vseeno potrebujete pri sebi veliko stvari, izberite srednje veliko torbo.
  • Če ste visoki ali bolj močne postave, se izogibajte majhnih modelov torbic. Najbolj vam pristaja srednja, velika ali predimenzionirana – popularna shoper torba. Svojo popolno sopotnico lahko najdete v pestri ponudbi znamke Ara, kje lahko najdete idealne modele za vsako postavo.
  • Oblika torbice naj bo kontrastna obliki telesa. Nižje osebo bodo videti višje s pomočjo dolge pravokotne torbice, višjim postavam pa bodo laskali modeli zaobljenih ali okroglih linij.
  • Če želite poudariti oprsje, izberite torbico, ki se nosi na eni rami. Če pa želite pozornost preusmeriti drugam, je najboljša izbira torbice, ki se nosi po poštarsko.
  • Pomembno je tudi, kje in kako nosite torbico. Če sega do vaših bokov, bo imela velik učinek na videz širših ali ožjih bokov. Skoraj vsem postavam pa ustreza torba, ki sega nekje do sredine trupa, saj tako poudarja ozek pas in navidezno podaljšuje postavo.
  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje