Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Glede na trenutne razmere v državi in svetu verjamemo, da se je velik del vas, zaradi svoje in varnosti drugih, odločil, da bo svoje delo preselil v domače okolje. Prehod v karanteno lahko prinese številne izzive in nihanje razpoloženja. Naenkrat imamo veliko prostega časa, gibanje pa nam je omejeno na določene kvadratne metre. K sreči, v izolaciji nam močno pripomore sodobna tehnologija, ki nam omogoča, da med svojimi štirimi stenami naredimo skoraj vse, kas si zaželimo. Mi pa vam prinašamo še nekaj razlogov, zakaj je preživljanje časa doma v teh dneh dobra izbira.

  Virtualni sprehod po svetovnih galerijah

  Če ste ljubitelj umetnosti, lahko obiščete nekatere svetovne muzeje, ki imajo v času pandemije virtualne oglede. Google Arts & Culture je na enem mestu sestavil seznam 500 muzejev, ki jih lahko obiščete na spletu.

  Čas za nove spretnosti

  Že znana zgodba: na YouTube-u ste začeli gledati en lepotni tutorial, potem drugi, tretji … In preden se zavedate, ste že zapravili nekaj ur. Vendar, kdaj ste katero izmed predstavljenih tehnik ličenja dejansko tudi preizkusili? Torej, čopiče v roke in obvladajte tiste nove tehnike ličenja, ki si jih že dolgo časa želite.

  Končno dovolj časa za »beach body«

  Dragi treningi, premalo časa, bencin, nepopisna gneča … Vse to so lahko razlogi (ali pa izgovori), zakaj se ne odpravite na skupinsko vadbo ali v fitnes center. Vendar lahko zdrav duh v zdravem telesu vzdržujete tudi doma. Izgovorov ni več, začnite že danes! Tudi če nimate fitnes naprav, lahko s pomočjo YouTuba in blazine za jogo naredite veliko.

  Branje ob sveči in kozarcu vina

  Dobra knjiga – pa naj gre za romantično ali pa kriminalno zgodbo – vas bo zagotovo sprostila. Dodajte še najljubšo dišečo svečo, ambientalno glasbo in mehko odejo. Za priboljšek si privoščite palačinke z orehi, za piko na i pa odprite kozarec dobrega vina. Nas je navdušil polsuhi renski rizling iz Vinske kleti Zlati grič, ki odlično dopolni tudi palačinke.

  Romantični večer v dvoje

  Z boljšo polovico imejta zmenek kar doma. Skupaj pripravita okusno večerjo, ob tem pa imejta v mislih, da ni bistvo zgolj v že pripravljeni hrani na mizi, pač pa je prijetna tudi njena priprava. Razdelita si delo in uživajta v skupnem kuhanju okusne hrane, ustvarita prijetno atmosfero z vajino najljubšo glasbo in med skupno kuho še malo zaplešita po kuhinji.

  Idealen čas za izpolnitev vseh zapostavljenih obveznosti

  Med delovnim tednom majhne obveznosti zlahka padejo v pozabo. Zato lahko ta čas, razen za sprostitev in počitek, koristno izkoristite in nadoknadite z vsemi malimi opravili in preloženimi obveznostmi. S svojo najljubšo glasbo ali serijo v ozadju boste presenetljivo preprosto spremenili svoj čas v nekaj produktivnega, preostale naloge pa bodo zelo hitro prečrtane z vašega “to – do” seznama.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje