Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Najnovejši update aplikacije za vašega robota iRobot Roomba, ki je že na voljo, je postregel s samimi božiču prijaznimi izboljšavami!

   

  Ste že postavili smrekico? Nekoč jo je bilo potrebno zavarovati pred mački in kužki, verjetno vas je bila večina v nekem obdobju na preži, da se vaši potomci ne bi preveč zagnano žogali s steklenimi okraski na najnižjih vejah, kaj pa danes? Ob prvem sesanju bo robot v zemljevid vašega stanovanja sicer napravil zaznamek, da se je pojavila nova »ovira«, dobra novica pa je, da lahko vsakodnevno zaletavanje v božično drevesce preprosto preprečite s posebno cono, ki jo v aplikaciji dodate na mesto, kjer smrečica stoji. To še ni vse – cona bo za robota iRobot Roomba pomenila, naj se na tem območju zadržuje večkrat, da bo res temeljito in sproti odstranjeval odpadle iglice. Tako lahko zdaj sproščeno zadihate, saj se Roomba ne bo zapodila v darila pod drevesce, ali napadala škatle s kristalnimi kozarci za taščo.

   

  Naj spomnimo, da lahko cone pogostega sesanja preprosto izbirate sami – tako bo iRobot Roomba po božičnem kosilu ali večerji spočito in suvereno pospravila vse drobtine pod kuhinjsko mizo in se odpravila na sprehod ob kuhinjskem pultu, kjer bo ujela razsuto moko, ki je med ustvarjanjem piškotov z otroki pristala na tleh. Med tem, ko Roomba pospravlja, je na vas samo še, da povabite goste v dnevno sobo, kjer nadaljujete s prijetnim druženjem.

   

  Še eden od božičnih sladkorčkov nove nadgradnje aplikacije: prepoznavanje čevljev in nogavic! Tako se vaša iRoobot Roomba je bo več zapletala v vezalke ali se borila z nogavicami, ki (bodimo iskreni) skozi celo leto rade odtavajo mimo koša za umazano perilo in čakajo, da se jih bo kdo usmilil in pospravil.

   

  Če ste se znašli na Božičkovem seznamu neverjetno pridnih, in vas bo obdaril z novim sesalnikom iRobot Roomba ali pomivalcem Braava, je tu še en trik, ki vam bo prihranil precej sivih las – vse tlorise vaše hiše ali stanovanja boste lahko preprosto skopirali iz obstoječega robota na novega. Torej se robotskemu mlajšemu bratu ne bo potrebno vsega učiti od začetka, ampak bo lahko z delom že v štartu pričel kar najbolj efektivno.

   

  Božični čudež, ko se zbudite v čistem stanovanju in lahko le uživate v družbi in dobri hrani ter drobnih radostih veselega decembra.

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje