Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Večina jo pozna kot voditeljico oddaje Zvezde plešejo, a ji delamo s tem ogromno krivico. V resnici je mnogo več kot lepa ženska z dobro retoriko – inovativna podjetnica, umetnica in velika ljubiteljica živali. Kako žonglira z vsemi obveznostmi in si ob tem pomaga s pametnimi napravami, kako ohranja ravnovesje za dobro počutje, kaj jo sprošča in kdo ji dela družbo … O tem in še čem lahko preberete v najinem klepetu.

   

  Popelji nas prosim skozi povprečen dan Tare Zupančič?

  Po novem me zbuja kuža Indi, nato – še v pižami, s plaščem, tečem z njim pred hišo, sledi kava, prebujanje s pregledevanjem urnika za dan, ki je pred mano. Domača pisarna se ponavadi odpre ob 9h, najprej pregledam maile, uredim naročila, rišem, odgovarjam strankam. Vmes pripravim vsebine za Instagram na svoji in na platformi Zvoka v sliki. Zelo verjetno imam vmes še par telefonov. Potem šibam v delavnico na prevzem, v domačo pakirnico spakirat pakete, vmes naročim poštarja, da mu vse skupaj kasneje tudi predam. Kosilo. Aja, vmes še ene 5-krat tečem ven za psom. Med ustvarjanjem si zapisujem še vse kreativne ali le logistične stvari za prihodnje dni, tečem še po opravkih življenja, potem pa je že obvezno noč. Spet kava. Večerni sprehod za umiritev stanja celotnega dne. Potem pa Netflix in postelja. Verjetno sem pozabila omenit še nekaj sto malenkosti, ampak, kdo pa še to šteje. Torej – nič posebnega, dan kot vsak. Haha.

   

  Predvidevam, da si že zaradi narave svojega dela precej časa okupirana s klici – si zagovornica multitaskanja, kdaj opraviš največ klicev?

  Sem absolutni multitasker, pri večih stvareh. Klici so najbolj efektivni med vožnjo, seveda prostoročno. Sicer pa na sprehodu, čeprav skušam takrat malo odklopiti misli.

   

  Glede na to, da imamo pametni telefon zmeraj pri roki, je sploh še razlog, da bi nosila uro?

  Telefon mi je pravzaprav postal sredstvo za delo, zato ga raje vržem v nahrbtnik ali globoko v žep, ko si želim malo miru. A včasih lahko tako kaj pomembnega zgrešim ali bognedaj, da bi me kdo nujno rabil, pa ne bi opazila. Zato je pametna ura Huawei GT3 super. Vedno je s tabo in te samo opozori na malenkosti. Zelo subtilno, nevsiljivo. Ker je izredno prilagodljiva, si vse svoje želje kreiraš sam, in zato je res fin dodatek. Pa še čedna je.

   

  Omenila si, da ti družbo od nedavnega dela kuža. Si že po naravi ljubiteljica dolgih sprehodov in gibanja, ali bo kosmata kepa tudi motivator, ki te bo vsakodnevno vabil na zrak?

  Jaz bolj pravim, da sedaj bo moral pa on na dolge sprehode, ne da bo on mene spodbujal. Res je, sama hodim res veliko, to mi je v resnici najboljši način za uravnavanje ravnovesja, misli in telesa. Zelo se veselim časa, ko bo dovolj velik, da bo šibal z mano povsod.

   

  Kako najraje preživljaš svoj prosti čas?

  Vsakič malo drugače. Zelo rada sem doma. Včasih ustvarjam, včasih le »bolščim« v serije. Sem zagovornica efektivnosti – tako pri delu, kot pri lenarjenju. Nimam problema s tem, da celo nedeljo preležim na kavču, ampak samo v primeru, da sem dovolj naredila čez teden ali tisti dan. Sem pa rada zunaj, v naravi, ta je moj regulator frekvenc. Pa prijatelji, oni tudi!

   

   

  Nenazadnje, kaj bi bili tvoji hitri nasveti vsem, ki smo v časovni stiski, pa bi z majhnimi spremembami rade naredile kar največ za zdravje in dobro počutje?

  Vsak mora najprej najti tisto, kar ga zabava. Mene ne boste videli v fitnesu, ker ga ne maram. In zakaj bi počela nekaj, kar mi ni. Verjemite, še manj časa bi imela kar naenkrat, hehe. Treba je začeti pri malih stvareh. Že samo z enim sprehodom na dan, recimo.  Ali pa z rolarji. Badmintonom. S čimerkoli. Potem pa se tega navadiš, ugotoviš, kako dobro vpliva nate in to počneš potem ves čas. Lahko pa počneš vsega po malo in si kot jaz, ki rabi vedno in znova nekaj novega.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje