Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Še vedno prebolevamo poletje in že bo tu tisti čas, ko se bo treba vrniti za knjige. Faks bo noro hitro tukaj, z njim pa novi izzivi. In ena izmed stvari, pri kateri ti lahko pomagamo (pri učenju ti žal bolj težko), je tisti čas, ko te obišče mesečna prijateljica. Že tako boš imela polno glavo vsega, od učenja, pisanja seminarskih do hitenja sem in tja, potem pa ti preglavice dela še menstruacija. Ampak čas je, da enkrat za vselej pozabiš na skrbi, kot je preverjanje, ali si že dobila menstruacijo ter na pogosto menjavanje tamponov in ostale nelagodnosti. 

  Zakaj naj te menstrualna skodelica spremlja skozi študijsko leto?

  Glede na to, da menstrualna skodelica omogoča brezskrbno uporabo med 8-urnim spanjem in raznimi športnimi aktivnostmi, potem te zagotovo ne bo pustila na cedilu med predavanji, med večurnim učenjem v knjižnici in celo na študentskem žuru. Zaradi inovativne zasnove ima večjo kapaciteto in tako tudi pri močnejših menstruacijah ne prepušča! Prav tako pozabi na stalno menjavanje tamponov in vložkov, saj lahko menstrualno skodelico neprekinjeno uporabljaš kar do 12 ur. 

  Lalicup skodelica ima dodaten rob, dvojni rob, ki skrbi, da menstrualna skodelica ne pušča.

  Dodaten plus pa je, da boš skozi leto z nakupom M-skodelice celo privarčevala in si lahko kupila kakšen hud planerček ali pa nov outfit za študentsko zabavo. Kako? Preprosto! Saj je nakup skodelice cenejša alternativa klasičnim higienskim pripomočkom. Ob rednem vzdrževanju lahko skodelica učinkovito opravlja svojo nalogo tudi do več let. Povprečna ženska za klasične higienske pripomočke, kot so tamponi in vložki, letno porabi od 50 do 120 €, kar pomeni, da se investicija v nakup povrne v zgolj 3 mesecih.

  Cenejša in okolju prijazna alternativa klasičnim higienskim pripomočkom.

  Torej, ne le da boš med predavanji mirna in se ti ne bo mudilo menjati higienskega pripomočka, tudi neprijetnega občutka ne boš imela! Menstrualna skodelica Lalicup je namreč izdelana iz 100% medicinskega tekočega silikona, ki je kataliziran na osnovi platine in ne vsebuje lateksa ali škodljivega BPA. Za razliko od tamponov ne draži ali suši sluznice in je dobrodošla rešitev tudi za ženske, ki imate pogosto težave z vnetji, alergijami ali glivičnimi obolenji.

  Olajšaj si tisti čas v mesecu in se odloči za nakup vedno bolj priljubljene M-skodelice! Pa srečno v novem študijskem letu!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje