Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Ali ste vedeli, da je bila prva elektronska televizija na svetu predstavljena javnosti leta 1927? To je bil rezultat neštetih ur eksperimentiranja in inženiringa Phila Farnswortha, ameriškega izumitelja. Ta revolucionarni izum je pomenil začetek novega obdobja in postavil temelje za izjemne televizorje, ki jih uporabljamo danes. 

  Samsung, ki je pravi pionir na področju inovacij, je s svojimi revolucionarnimi televizorji OLED na novo zasnoval televizijsko izkušnjo. Televizorji Samsung OLED so s popolno harmonijo prefinjenega oblikovanja in vrhunske tehnologije postavili nove standarde in spremenili način, kako doživljamo vizualne vsebine.

  Kvantna tehnologija: Vizualni užitek

  Jedro Samsung OLED televizorjev predstavlja navdušujoča tehnologija Quantum Dot. Ta revolucionarni napredek zagotavlja neprimerljivo kakovost slike in gledalce očara z osupljivimi vizualnimi učinki. S tehnologijo Quantum Dot televizorji Samsung OLED prikazujejo obsežen barvni spekter, globlje črne in svetlejše bele barve. Vsak kader je prežet z realističnimi barvami in izjemno jasnostjo, kar vas potopi v svet, kjer vsak prizor postane živahen in realističen. Tehnologija Quantum Dot zagotavlja nepozabno vizualno potovanje, ne glede na to, ali gledate akcijski film ali dokumentarni film o naravi.

  Tehnologija Quantum 4K: Razvijanje moči umetne inteligence

  Samsung televizorji OLED s tehnologijo Quantum 4K, ki jo poganja nevronski procesor na osnovi umetne inteligence, še dodatno izboljšajo izkušnjo gledanja. Ta inteligentni procesor v realnem času analizira vsebino in optimizira kakovost slike tako, da ustreza zapletenosti vsakega prizora. Rezultat so izjemna svetlost, presenetljiv kontrast in izjemne podrobnosti, ki razkrivajo subtilnosti, ki bi jih sicer spregledali. Tehnologija Quantum 4K zagotavlja, da je vsaka slika, prikazana na zaslonu, skrbno upodobljena, kar vam omogoča, da cenite vsako nianso in se popolnoma potopite v vizualno pripovedovanje zgodbe.

  Neverjetno doživetje, ki prevzame vse čute

  Popolna zabavna izkušnja ni popolna brez izjemne kakovosti zvoka in Samsung se tega zaveda. Samsung je v svoje televizorje OLED vgradil napredne zvočne tehnologije, da bi ustvaril resnično izjemno zvočno izkušnjo. Dolby Atmos ustvarja trodimenzionalno zvočno polje, ki objame gledalca in mu daje občutek, da je sredi dogajanja. Vsak ton, vsak šepet, vsak udarec – vse to zaživi z edinstveno melodijo, ki vas popelje v svet brezmejnih zvokov.

  O izjemni zvočni izkušnji priča tudi svetovno uveljavljen portal TRUSTED REVIEWS, kjer so ocenili Samsung televizor SAMSUNG S95C OLED z nagrado Highly recommended (v prevodu: Zelo priporočljivo).

  “Samsung S95C zagotavlja obsežno zvočno kuliso, ki se razteza prek meja televizorja in gledalca potopi v očarljivo zvočno pokrajino, podobno mešanicam Dolby Atmos. Natančna postavitev učinkov in dobro uravnoteženih zvočnih elementov, zlasti kristalno čistega dialoga, ki prihaja iz zvočnikov na zaslonu, kaže impresivno raven natančnosti in poglobljenosti.”

   

  Elegantna zasnova, ki se brezhibno zlije z vašim prostorom

  Eleganca je ključna beseda, ki opisuje oblikovanje Samsung televizorjev. Njihova tanka, elegantna in minimalistična zasnova se zlije z vsakim prostorom in mu doda pridih sodobnosti in sloga. Ne glede na to, ali gre za dnevno sobo, spalnico ali sobo za zabavo, ti televizorji s svojo elegantno in prefinjeno zasnovo LaserSlim povzročajo pravi vizualni užitek. Zasnova LaserSlim ustvarja iluzijo laserskega žarka, ki se razteza v dveh smereh, kar poudarja izjemno tankost televizorja. Tudi sam zaslon je izredno tanek, saj ima skoraj ničelni okvir, kar omogoča, da se televizor brez težav vključi v vsak prostor, ne glede na dekoracijo. 

  Samsung OLED televizorji so v nenehno razvijajoči se tehnološki pokrajini poosebljenje inovativnosti in elegance. S tehnologijama Quantum Dot in Quantum 4K zagotavljajo očarljivo vizualno izkušnjo, ki vašo vsebino oživi z živahnimi barvami in osupljivimi podrobnostmi. Potopljiv zvok, ki ga poganja Dolby Atmos, vas popelje v svet očarljivega zvoka. Samsung še naprej na novo opredeljuje možnosti televizijske tehnologije, revolucionarno spreminja vašo izkušnjo gledanja televizije in postavlja nove standarde v industriji.

  Vedno povezani

  V današnjem svetu so pametni telefoni postali osrednje vozlišče za upravljanje vseh povezanih naprav, vključno s televizorji. Izbira pravega pametnega telefona in prave aplikacije je ključna za sprostitev vseh možnosti ekosistema pametnega doma.

  Serija pametnih telefonov Samsung Galaxy S23 tehnologijo pametnih telefonov dviguje na novo raven in ponuja popolno kombinacijo moči, zmogljivosti in inovativnosti. Te vrhunske naprave se ponašajo z osupljivimi zasloni, bliskovito hitrimi procesorji in impresivnim trajanjem baterije, kar zagotavlja brezhibno uporabniško izkušnjo pri interakciji z vašim televizorjem.

  Z aplikacijo SmartThings, ki je nameščena v telefonu Galaxy S23, pridobite neprimerljiv nadzor nad svojim pametnim domom, vključno z vašim televizorjem, kot na primer model 195 cm (77″) S95C OLED 4K HDR Smart TV (2023), ki podpira SmartThings. Z aplikacijo lahko brez težav povežete in upravljate svoj televizor, tako z nastavljanjem glasnosti, spreminjanjem kanalov kot tudi s pretakanjem vsebine neposredno s pametnega telefona na veliki zaslon.

  Integracija aplikacije SmartThings s serijo Galaxy S23 ustvarja brezhibno in intuitivno uporabniško izkušnjo. Z nekaj dotiki na zaslonu pametnega telefona lahko brez težav upravljate in izboljšate izkušnjo gledanja televizije ter jo naredite bolj poglobljeno, priročno in prijetno.

  Posebna ponudba

  Ob nakupu določenih modelov Samsung televizorjev lahko uživate dvakrat bolj! Poleg vrhunskega Neo QLED ali OLED televizorja, velikega 138 cm ali večjega, vam Samsung podarja tudi monitor velikosti 67,5 cm. Pri QLED televizorjih velikosti 138 cm ali več pa prejmete 60-centimetrski monitor. Ta posebna promocija je na voljo do 23. 7. 2023 oz. do razprodaje zalog daril. Pridobite novo raven odličnosti pri kakovosti slike in izkusite še večje užitke ob gledanju vsebin ali igranju iger. Ne zamudite te priložnosti za razširitev vašega sveta zabave!

  Velikost, ki si jo zaslužite

  Samsung vas razvaja s še eno posebno ponudbo, namenjeno vsem oboževalcem večjih televizorjev. Izkoristite edinstveno priložnost pri nakupu vrhunskih televizorjev z diagonalo zaslona velikosti 249 cm, Neo QLED in QLED, ter si zagotovite neprekosljiv popust do 500 EUR, brezplačno dostavo in namestitev ter dodatno čudovito darilo:

  • 249 cm Q80C serija + 123 cm monitor DQHD Odyssey G95T kot darilo
  • 249 cm QN90A serija + 123 cm monitor DQHD Odyssey G95A kot darilo
  • 249 cm QN100B serija + 123 cm monitor DQHD Odyssey G95A + pametni telefon Galaxy S22 kot darilo

  Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da ustvarite svoj domači kino.  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje