Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Pred dnevi smo opazili video, kjer se je nekdanji smučarski as Jure Košir pohvalil, da ima nov telefon. Že nekaj let prisega na znamko Huawei in zanj se je odločil tudi ob menjavi pametnega telefona. Trenutno je njegov spremljevalec Huawei P50 Pro. In ko smo ga vprašali, katera športna aplikacija ga spremlja najdlje, nam je predstavil Golfshot.

  Gre za aplikacijo, ki je popolnoma združljiva s sistemom golf točkovanja ob upoštevanju odbitka oziroma tako imenovanega handicepa. Aplikacijo uporablja preko 5 milijonov uporabnikov, lokacijo beleži z odličnim GPS sistemom v realnem času, tako da ob igri resnično lahko uživate le v udarcih. V aplikaciji je na voljo preko 45.000 igrišč po celem svetu z zelo dobim opisom igralnih polj, ovir in razdalj. Statistika je v aplikaciji zabeležena zelo pregledno, zato lahko to orodje postane tudi odličen dnevnik vaših golf iger in spremljevalec vašega napredka.

  Jureta smo tudi povprašali, kakšne so njegove izkušnje z novim P50 Pro. Povedal je, da podobnih vprašanj dobi precej tudi na svojih družbenih omrežjih. Da je izkušnja iz prve roke je gotovo najboljša, se strinja tudi Jure, zato mu na vprašanja ni težko odgovoriti. Zdaj je posnel kar video, v katerem zelo nazorno prikaže, kako podatke iz svojega starega telefona prenesti na novi Huawei, hkrati pa je pokazal še, katere aplikacije najpogosteje uporablja.

  Video si lahko ogledate TUKAJ.

  Skrb, kako do aplikacij, je odveč

  »Sam že nekaj let uporabljam telefone znamke Huawei,« pravi Jure in dodaja: »Iz svoje izkušnje vam povem, da so pomisleki glede dostopa in uporabe aplikacij popolnoma odveč.«

  »Rešitev za to je Huawei Mobile Services ali krajše HMS, skupina aplikacij in storitev, ki poskrbi za celovito uporabniško izkušnjo in delovanje funkcij telefona. Tu je trgovina z aplikacijami AppGallery, iskalnik Petal Search, mobilni brskalnik, zemljevidi Petal Maps in prostor v oblaku Huawei Mobile Cloud. Tako zlahka dostopam do različnih aplikacij in storitev, kot so glasba, teme, shramba v oblaku in vseh ostalih aplikacij, ki jih uporabljam,« dodaja Jure.

  3 razlogi, zakaj izbrati Huawei P50 Pro:

  –           66 W žično in 50 W brezžično HUAWEI SuperCharge polnjenje,

  –           4360 mAh dolgotrajna baterija,

  –           Dual-Matrix kamera dizajn 120Hz.

  Kako prenesti podatke iz svojega starega telefona

  Če se odločite za nakup novega Huawei telefona, podatke iz svojega starega prenesete preko aplikacije Phone Clone. Aplikacija Phone Clone preprosto klonira podatke iz starega na novi telefon, ne glede na znamko starega. Prenesejo se stiki, sporočila, slike in aplikacije … No, vse kar označite, da želite prenesti …

  Če orodje Phone Clone katere izmed aplikacij ne bo preneslo, jo lahko poiščite v Huawei trgovini z aplikacijami AppGallery, ali uporabite aplikacijo za iskanje Petal Search. Tako boste brez ovir prišli do svojih najljubših aplikacij.

  Poletje pred vrati

  Aplikacije za navigacijo oziroma potovanja so ene najbolj priljubljenih. V AppGallery boste našli Petal Maps, Here WeGo, Drajv, TomTom GO, namestitev na počitniški lokaciji pa si rezervirajte preko Booking aplikacije ali Airbnb. Če ste med tistimi, ki novice prebirate preko telefonskega zaslona, so z vami vedno aplikacije portalov 24ur.com, Siol.net, Finance, Dnevnik in Delo Exspres. Dandanes si mobilnega telefona ne predstavljamo brez bančnih in finančnih aplikacij. V AppGallery je na voljo velika večina aplikacij bank, ki jih imamo v Sloveniji, pa tudi mednarodni Revolut. Če so vaše okno v svet družbena omrežja, so tudi najbolj priljubljena omrežja že na voljo v AppGallery, lahko pa jih naložite preko iskalnika Petal Search.

  Ko smo Jureta povprašali o njegovi izkušnji z aplikacijami na P50 Pro, nam je zaupal, da najpogosteje uporablja aplikaciji Instagram in Facebook, klepeta preko Viberja, glasbo pa posluša preko Deezerja.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje