Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Odkar so izumili ročno uro, je ta vedno imela svoj čar, ki presega zgolj prikaz časa. Praktičnost poznavanja trenutne ure je brez dvoma koristna, vendar so ure, ko so postale dovolj majhne in priročne za nošenje na zapestju, postale več kot zgolj merjenje časa.

   

  pšiuoPrve ure niso bile »obesek« na zapestju, temveč so krasile žep. Hitro so se razvile v statusne simbole in okrasne predmete, ki so jih nosili tako rekoč kot nakit. Ženske takrat še niso nosile hlač ali telovnika, zato so bile žepne ure za njih manj praktične. Leta 1868 je urar Patek Philippe za madžarsko grofico Koscowicz izdelal prvo ročno uro, ki je bila namenjena ženskam. Kljub temu, da je ura uporabna pri vsakodnevnih opravilih, ženske nikdar niso pozabile, da je tudi okras. To lahko pojasni, zakaj mnoge ženske rade zamujajo. 😊

   

  opšZ žensko uro Huawei Watch GT 4, ki ima premer ohišja 41 milimetrov, Huawei ne sledi zgolj moškim trendom. Ta čudovita ura na prvi pogled sploh ne izgleda kot pametna ura. S svojim prestižnim minimalističnim dizajnom v rožnato zlatih in srebrnih tonih jo boste pogosto zamenjali za klasično uro. Izbor paščkov je prav tako skrbno premišljen, na voljo so od elegantnega belega usnja do kovinskih paščkov, ki izžarevajo klasično eleganco. Digitalni obrazi ure omogočajo prilagoditev videza glede na priložnost ali razpoloženje, vrteča krona pa dodaja občutek kraljevske elegance. Huawei je s to uro dokazal, da ni potrebno žrtvovati stila zavoljo funkcionalnosti. Huawei Watch GT 4 je tako lahko vaš sopotnik pravzaprav povsod – tako v telovadnici, med druženjem s prijatelji kot tudi kot dodatek izbrane večerne obleke.

   

  qqqHuawei Watch GT 4 ponuja širok nabor športnih načinov, ki omogočajo spremljanje skoraj vsake vaše dejavnosti – od teka in kolesarjenja do joge in plesa. Navdušila vas bo tudi z dodatnimi funkcijami, kot so priporočila za aktivnost, prikaz porabljenih kalorij in opomniki za gibanje. Vendar pa ura nudi še mnogo več. S celostnimi funkcijami, podprtimi z algoritmi umetne inteligence, postane ura vaš osebni trener, ki je vedno pri roki.

   

  tt

  In četudi niste ravno športne navdušenke, se boste zagotovo razveselile funkcij ure, ki nadzorujejo marsikaj -spremljanje srčnega utripa, nasičenost kisika v krvi in analizo spanja. In to so le nekatere od funkcij, ki bodo pozitivno vplivale na vaše zdravje.

  Ura se prav tako lahko pohvali s sposobnostjo sledenja menstrualnemu ciklu, kar omogoča boljše prilagajanje prehrane, vadbe in obvladovanje stresa skozi različne faze cikla. S točnimi meritvami prvega dne menstruacije se Huawei Watch GT 4 postavlja v ospredje med urami s to funkcijo.

   

  pšIn bodimo odkriti – tudi, če ima pametna ura številne funkcije, nobena od njih ni koristna, če se baterija izprazni. Pametne ure Huawei v tem segmentu naravnost blestijo, saj ženska ura Huawei Watch GT 4, kljub svoji manjši velikosti, zagotavlja do sedem dni avtonomije. S tem boste brezskrbno uživale v vseh funkcijah ure, ne da bi skrbele, da se bo izpraznila.

   

   

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje