Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Huawei obeležuje 10-letnico inovacij na področju pametnih nosljivih naprav za zdravje in telesno pripravljenost s predstavitvijo nove dolgoročne strategije za industrijo nosljivih naprav, imenovane “Fashion Forward”. Ta ambicija je namenjena revolucioniranju nosljivih naprav z združevanjem napredne tehnologije, modnega oblikovanja ter izboljšanih funkcij na področju zdravja.

  Na jesenskem dogodku v Barceloni je Huawei predstavil vrsto inovativnih naprav, med njimi tudi pametno uro HUAWEI WATCH GT 4, najnovejši dodatek k priljubljeni seriji pametnih ur, ki združuje inovativne funkcije za zdravje in telesno pripravljenost s stilom. Podjetje je prav tako napovedalo globalno sodelovanje s svetovno znano vplivnico na področju fitnesa in zdravega načina življenja, Pamelo Reif, ki se je na predstavitvi pojavila kot ambasadorka nosljivih izdelkov Huawei.

  Huawei 10 yearsKot je povedala nova ambasadorka med svojim uvodom: “Neverjetno si je zamisliti, da sva tako Huawei kot jaz začela svojo pot na področju telesne pripravljenosti istočasno. V desetih letih, odkar sem začela kot profesionalna trenerka za fitnes, je tehnologija odigrala ogromno vlogo pri omogočanju bolj zdravega življenja,” je dejala Pamela. “Huawei je na čelu te inovacije, a to počne na res kul način. Veselim se, da sem del te prihodnosti ter onkraj nje.”

  Pamela je vključila najnovejšo nosljivo napravo v svojo vadbeno rutino in napovedala niz fitnes programov, ki bodo ekskluzivno na voljo v aplikaciji Huawei Health. Ti programi vključujejo nekatere njene najbolj znane vadbe, posebej prilagojene, da uporabnikom omogočijo najboljše izkoristke funkcij pametnih ur za zdravje in telesno pripravljenost, obenem pa dvigajo učinkovitost njihove vadbe, pomagajo bolje razumeti njihovo zdravstveno stanje ter prinašajo stil in modo v njihov vsakdan.

   

  Slika2V zadnjih 10 letih se je Huawei zavezal izboljšanju preprečevanja bolezni in zmanjšanju tveganj. Uporabnikom je ponudil visokokakovostne pametne ure, ki ponujajo funkcije za neprekinjeno spremljanje njihovega zdravja. V sodelovanju s preko 100 strokovnimi institucijami po vsem svetu in več kot 13 milijonov uporabnikov, je Huawei odprl pot za spremljanje zdravja s pomočjo nosljivih naprav.

  Leta 2016 je Huawei predstavil svojo prvo lastno tehnologijo za spremljanje vitalnih zdravstvenih parametrov, imenovano HUAWEI TruSeen™ 1.0. Leta za tem je Huawei razvil lastne senzorske rešitve, ki so omogočile nosljivim napravam podporo za šest vrst dinamičnega spremljanja srčnega utripa. Leta 2018 je bil dosežen 24-urni neprekinjen nadzor srčnega utripa s TruSeen™ 3.0. Leta 2020 pa je bil visokozmogljiv EKG senzor vgrajen v sistem TruSeen™ 4.0, s čimer je bilo doseženo neprekinjeno spremljanje kisika v krvi. Najnovejša različica TruSeen™ 5.0+ ponuja izboljšano natančnost in podpira več zdravstvenih parametrov ter preverjanj tveganj.

  V preteklem desetletju se je Huawei uporabnikom prizadeval zagotoviti najboljše pametne nosljive naprave, ki uporabljajo najnovejše tehnologije. S poudarkom na lastnem razvoju in temeljnem znanstvenem raziskovanju je znamka izvedla inovativne raziskave na področju srčnega zdravja, ozaveščenosti o dihanju med spanjem, zdravja dihal, vaskularnega zdravja, upravljanja ravni krvnega sladkorja in še več. Huawei namerava v prihodnosti vključiti tudi druge funkcije spremljanja zdravja v nosljive naprave ter širiti meje aplikacij za zdravje s funkcijami, kot so TruSeen™, TruSleep™, TruRelax™ in TruSport™, ki omogočajo spremljanje srčnega utripa, nadzor kisika v krvi in sledenje stresu ter zagotavljajo celovito upravljanje z zdravjem uporabnikov kar na zapestju.

  Ura HUAWEI WATCH GT 4 je najnovejša predstavnica serije GT, ki prinaša izboljšane oblikovalske značilnosti in zmogljive funkcije za zdravje in telesno pripravljenost. Predstavljena v velikostih 46 mm in 41 mm, prinaša močno spremembo v smeri modne prihodnosti, pri tem pa ohranja sodobno geometrijsko estetiko svojih predhodnic.

  Cene in dostopnost

  Nekaj različic pametnih ur serije Huawei Watch GT 4 je že na voljo na slovenskem trgu, do konca septembra pa naj bi bile na voljo vse različice. Lahko boste izbirali med tremi različicami večjih s 46 mm ohišjem in tremi različicami z manjšim 41 mm ohišjem.

  Priporočene cene v Sloveniji se gibajo od 279,00€ (41mm bela različica) do 379,00€ (46mm kovinska različica).

   

  Za več informacij prosimo obiščite: consumer.huawei.com/si

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje