Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Priljubljeni pomočnik na pametnih telefonih Huawei je dobil izboljšave za močno in prilagojeno uporabniško izkušnjo.

  Globalni tehnološki velikan Huawei je napovedal posodobitev digitalnega pomočnika Huawei Assistant za pametne telefone in tablične računalnike, ki je nastala na podlagi pripomb evropskih uporabnikov. Pomočnik vključuje preproste vsebinske kartice in funkcije kot je iskanje podprto z umetno inteligenco za hitrejši dostop do iskanih informacij. Pomočnika zaženete s potegom prsta po zaslonu od levega roba proti desni.

  Glavne posodobitve pomočnika Huawei

  • Kartice imajo nov videz, ki je dosegljiv preko možnosti »Moments« osrednjega zaslona pomočnika, s čimer je dosežena bolj inovativna uporabniška izkušnja.
  • Uporabnik lahko kartico po principu »povleci in spusti« premakne na mesto, kjer bi jo rad imel in tako poosebi prikaz.
  • Prikaz spletnih novic v realnem času na dnu zaslona pomočnika uporabniku omogoča, da je ves čas na tekočem z dogajanjem.

  Ključne funkcije pomočnika Huawei

  • Z umetno inteligenco podkrepljeno iskanje preko vrstice na vrhu zaslona pomočnika Huawei rezultate razdeli v dve skupini. Na lokalno shranjene informacije (pošta, stiki, koledar) in na informacije s spleta, prikazane s privzetim spletnim brskalnikom.
  • Na osrednji zaslon lahko dodate do štiri priljubljene aplikacije ali storitve, za takojšni dostop ali pustite, da jih predlaga pomočnik glede na dotedanji vzorec uporabe naprave.
  • Pametna, kontekstno občutljiva obvestila in opomnike pomočnik prikaže po potrebi. Uporabnik lahko izbere, ali želi omogočiti možnosti, katerih delovanje je odvisno od naprave, kot so opozarjanje na zamujene klice, prejeta sporočila ali informacije o trenutnem vremenu.

  Dr. Jaime Gonzalo, podpredsednik Huawei Mobile Service Evropa, je nadgradnjo pospremil z besedami: »V Huaweiju smo zavezani oblikovanju novih in učinkovitejših tehnologij in storitev. Podrobno smo analizirali povratne informacije evropskih uporabnikov digitalnega pomočnika z željo, da novi videz in nove funkcije olajšajo in pohitrijo dostop do informacij. Naša napredna tehnologija umetne inteligence omogoča preprost dostop do najljubših aplikacij in novic v realnem času in novo raven uporabniške izkušnje.«

  Za dostop do posodobitev morate pomočnika Huawei Assistant nadgraditi na najnovejšo različico v trgovini AppGallery.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje