Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Huawei se je dokazal kot nesporen kralj na trgu pametnih nosljivih tehnologij. Znanje in izkušnje iz drugih področij, kot so telekomunikacije in pametni telefoni, so mu namreč omogočile razvoj pametnih ur in športnih zapestnic, ki so v zelo kratkem času postale ena najbolje prodajanih naprav v njihovi ponudbi.

  Serija ur Huawei Watch GT je ime našla v avtomobilski industriji. Oznaka GT, ki v italijanščini pomeni »Gran Turismo« in v angleščini »Grand Tourer«, se nanaša na visoko zmogljive športne avtomobile, njihovo osupljivo dinamiko in izjemno vzdržljivost. Vse to je bil navdih inženirjev pri ustvarjanju serije Watch GT, ki so s klasično zasnovo, izjemno dolgo avtonomijo baterije do dva tedna in natančnimi funkcijami beleženja aktivnosti in zdravja primerne celo za najbolj zahtevne.

  Zgodovina pametnih ur serije GT

  Od leta 2018 je Huawei prestavil številne pametne ure GT, Huawei Watch GT, GT 2, GT 2e, GT 2 Pro, GT 3, GT Runner, GT 3 SE in GT 3 Pro. Ob vsaki novi generaciji so premaknili meje mogočega, nadgradili oblikovno zasnovo in vgradili trpežnejše materiale, kot so safirno steklo, nerjaveče jeklo in keramika. Vsakič je bila nadgrajena tudi sposobnost spremljanja aktivnosti in zdravja, toda to ni vplivalo na avtonomijo baterije. Zaradi tega so ure serije Watch GT zabeležile odlične prodajne rezultate in kot po tekočem traku osvajale številne nagrade po vsem svetu.

  Nadaljevanje tradicije premikanja mej

  Z gotovostjo lahko rečemo, da bodo pametne ure, ki jih bo Huawei kmalu predstavil, nadaljevale v tem slogu in navdušile tako v zasnovi in estetiki kot v zmogljivostih. To pa pomeni, da bodo ohranjale najboljše, kar so nam prinesli dosedanji modeli. Videz tradicionalne ročne ure, možnosti poosebljanja, do 2-tedensko avtonomijo baterije, vsestranskost spremljanja zdravja in na znanstvenih osnovah podkrepljeno beleženje športnih dejavnosti. Pomagale nam bodo bolje skrbeti za zdravje in spoznavati različne športne discipline, da bi lažje našli aktivnost, ki nam najbolj ustreza.

  Kot vedno bo Huawei ob boku modela za moške predstavil še uro za nežnejša ženska zapestja. To pomeni, da bosta uri v dveh velikostih. Poleg novega videza in novih digitalnih številčnic, kakšne bodo, bo že zelo kmalu razkrito, bo nadgradnje deležna še strojna oprema v smeri povečanja zmogljivosti in natančnosti tipal. Ravno tako pričakujemo nadgradnjo programskih algoritmov, ki so se že dokazali kot izredni pomočniki v vsakdanjem življenju. Predvsem tehnologije spremljanja srčnega utripa in nasičenosti kisika v krvi TruSeen ter analize kakovosti spanja TruSleep.

  Ravno tako pričakujemo dodatno izboljšanje sposobnosti spremljanja športov. Pametne ure serije Huawei GT 3 se na primer ponašajo z več kot 100 športnimi načini, od katerih jih je 18 profesionalnih, ter s prilagojenimi načini vadbe na podlagi telesne pripravljenosti in navad uporabnika. Ta lahko hitro in preprosto določi cilje vadb in nato v realnem času spremlja napredek na zaslonu ali v aplikaciji Zdravje.

  Nova generacija izrednih nosljivih naprav serije Huawei Watch GT bo prestavljena 14. septembra na dogodku v Barceloni. Navdušenje raste, kajti radovednost, kaj nam je podjetje pripravilo letos, je vse večja!

  Za več informacij obiščite spletno stran: https://consumer.huawei.com/si/

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje