Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Zadovoljstvo uporabnikov je za Huawei prednostna naloga. Zavezali so se podaljševati življenjsko dobo naprav z uporabo kakovostnih materialov in kar je še bolj pomembno, z nudenjem vrhunskih in hkrati strokovnih servisnih storitev. V sklop zadnjega sodi Servisni festival Huawei. Med 26. julijem in 31. avgustom namreč vabijo uporabnike pametnih telefonov Huawei, da obiščejo pooblaščeni servis ali izbrano trgovino in izkoristijo njim namenjeno posebno ponudbo.

  »Kot vedno Huawei skrbi za svoje uporabnike. Da bi v celoti izpolnili njihova pričakovanja, jim v sklopu servisnega festivala nudimo brezplačno podaljšanje garancije za 180 dni,« je v luči dogodka povedal Liu Guoli, lokalni vodja servisnih storitev podjetja Huawei.

  Da boste mirneje spali

  Čeprav ni nekaj, o čemer bi razmišljali ves čas, garancijska doba nudi zaščito pred morebitnimi težavami, ki se lahko pojavijo v življenjski dobi pametnega telefona. Zato je Huawei sklenil uporabnikom naprav, ki so še v garancijski dobi, ponuditi njeno brezplačno podaljšanje za 180 dni. Podaljšanje se lahko aktivira po registraciji računa Huawei (Huawei ID) na spletni strani festivala.

  Naj pametni telefon deluje dlje

  Čas uporabe številnih izdelkov je zelo kratek in včasih jih je preprostejše zamenjati kot popraviti. Ker ni nujno, zato je Huawei uvedel servisni festival. V času trajanja posebne ponudbe lahko namreč uporabniki poskrbijo, da bo pokvarjen pametni telefon deloval in bil spet videti kot nov.

  Huawei želi, da bi čim dlje uporabljali pametne telefone, zato ni pozabil na uporabnike z napravami izven garancijske dobe. Namenil jim je kupon s popustom v višini 7 € za popravilo njihovih naprav.

  Pomoč na pametnem telefonu

  Informacije o delovanju strojne opreme in odgovore na vprašanja glede pogostih težav, lahko uporabniki pametnih telefonov Huawei najdejo tudi v aplikaciji Podpora. Predstavlja namreč prvo točko, na katero se obrnejo, ko gre karkoli narobe.

  Huawei predstavil nove ure, brezžične slušalke in velike zaslone

  Huawei je nedavno sicer nedavno predstavil pametne ure družine Watch 3, ki so že dostopne na trgu, pametne zapestnice Band 6, brezžične slušalke FreeBuds 4, novo serijo tabličnih računalnikov MatePad, ki obsega modele MatePad Pro 12.6, MatePad Pro 10.8 in MatePad 11 ter računalniška monitorja MateView in MateView GT, ki se pridružujeta 23,8-palčnemu modelu Huawei FullView.

  Več informacij o festivalu servisnih storitev Huawei poiščite na: https://consumer.huawei.com/si/support/huawei-service-festival/

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje