Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Tiste, ki redno uporabljate gel in Shellac manikiro, gotovo zelo dobro poznate svobodo, ki prihaja z nohti, ki se ne trgajo in ne odpadajo. Če se tudi ve bojite seči v torbico, v strahu, da si boste poškodovale novo nalakirane nohte, berite naprej.

  Studio MAEdina slaba stran vseh lakov je, da ne trajajo tako dolgo, kakor bi si želele. No, tudi zaradi razloga, ker nohti pač rastejo. Toda Vinylux je idealen kompromis: lak ostaja na nohtu popolnoma nedotaknjen tudi teden dni, brez prask in lusk. Za tiste, ki Vinyluxa še ne poznate: podjetje CND je v svetu lepote sprožilo revolucijo, ko so na trg dali vsem poznani Shellac. Produkte razvijajo naprej, zadnji hit se imenuje prav Vinylux.

  Vinylux obstojni laki za nohte

  Kako Vinylux sploh deluje?

  Vinylux lak za nohte nanesete kot običajno, vendar brez osnovnega premaza. Lak se (neposredno) drži nohta, hkrati pa tvori posebno teksturo, ki nohta IN laka ne poškoduje. Nato nanesete še posebni premaz (nadlak) in pustite delovati 8 minut. Manikira pa je po nekaj dnevnih ista kot prvi dan. Nadlak je zasnovan tako, da s časom in z izpostavljanjem naravni svetlobi postane še bolj trpežen. Brez obiska pri kozmetičarki in brez UV lučke. Enostavno, kajne? In ko želite lak odstraniti, uporabite preprost odstranjevalec, takšnega, ki ga zagotovo že imate.

  Laki so cenovno ugodni in zelo konkurenčni gel manikiri. Zaradi tega si lahko doma zagotovim še širšo izbiro barv.

  Ozadje

  Spomladansko obarvan odtenek št. 216 (Lavender Lace).

  Vinylux lak na nohtu ostaja tudi teden dni. Brez uporabe osnovnega premaza

  Kot sem že napisala, je lak izpostavljen naravni svetlobi, kar ustvarja dolgotrajno lepe nohte. Medtem ko navadni laki s časom postanejo krhki in lomljivi, se Vinylux posuši naravno. Uporaba nadlaka pa krepi odpornost nohtov tudi v daljšem časovnem obdobju. Lake uporabljate enostavno, za nanos pa sta potrebna samo 2 koraka. Pri tem pa ne potrebujete nobene UV-lučke:

  1. Na noht nanesite dve tanki plasti VINYLUX laka.
  2. Zaključite z nadlakom, ki bo še podaljšal obstojnost.

  Zakaj sama namesto navadnega laka še vedno raje izberem Vinlylux?

  Sama še vedno obožujem Vinylux, lake uporabljam že kakšno leto. Nohti pa so se mi medtem kar lepo okrepili (upam, da se to vidi tudi na slikah zgoraj). Skratka, naštevam nekaj prednosti lakov Vinylux, ki meni največ pomenijo:

  • VINYLUX lak se popolnoma posuši v samo osmih minutah in pol, običajni laki za sušenje potrebujejo v povprečju 15 – 20 minut.
  • V Vinylux barvni paleti obstaja zelo veliko odtenkov, spomladanski in poletni odtenki so pa tako ali tako po mojem mnenju najlepši.
  • Lak je neomajen – barva se obdrži tekom celega tedna, tako lahko nanos izkoristite za številne in različne dogodke. Brez vmesnega popravljanja!
  • Lak je učinkovit. Samo 1 nanos in potem si brez skrbi.
  • Naravna svetloba lak samo še bolj učvrsti in ne obratno.
  • uporaba lakov ne zahteva dodatno dela, traja pa dvakrat dlje, kot običajni laki.

  Spremenite si barvo vaših nohtov, kadar si to VI zaželite in ne zaradi tega, ker bi to morali storiti! Vinylux obstojne lake za nohte sem kupila v spletni trgovini Studio MA.

  3 odtenki Vinylux

  Barvni odtenki 123 (Impossibly Plush), 108 (Cream Puff) in 216 (Lavender Lace).

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje