Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Vsi imamo željo živeti čim bolj polno, doživeti čim več, se družiti, spati, biti uspešni v službi, se posvečati partnerju oziroma iskanju bodočega partnerja. In potem so tu še hobiji, nove stvari, ki jih želimo doživeti, se naučiti, medtem bi radi še telovadili in se naučili španski jezik in skuhali odlično kitajsko hrano. Vse to bi radi, ampak kako naj ob vsem ne občutimo še goro stresa? Včasih se je težko uskladiti, nekaterim stvarem dati prednost pred drugimi in se organizirati, na koncu pa imamo tako in tako preveč ciljev, da zaradi preobremenjenosti sami s seboj ne izpolnimo niti enega. Naj ti pomagamo s preprostimi nasveti, s katerimi si lahko olajšaš življenje!

   

  Brez slabe vesti si vzemi prost dan!

  Prvo kot prvo – nehaj se sekirati, ko ne moreš še isti trenutek doseči vsega. Prav vsi si želimo početi tisoč stvari, naučiti sto novih stvari in doseči čim več. Dobro je, da imaš strast do dela, hobijev, ampak nič hudega, če včasih pustiš kakšno stvar na stran in si mirno vzameš nekaj ur, da počneš popolnoma nič ali pa se dobiš s prijateljico na dooolgi kavi! Super je, da imaš sanje in cilje, a to, da vsak dan preveč časa posvetiš temu, lahko privede do neprijetnega stresa! Lahko si vzameš dan prost – tako motivirana, ko si že zdaj, boš vseeno prišla do cilja!

  Ko je čas za spanje…

  … je čas za spanje! Verjetno ravno zdaj razmišljaš: “Spala bom, ko bom pod zemljo?” Žal ne boš tako produktivna in kreativna, če boš spala premalo ur. Počitek je nujno potreben za stabilno in boljše fizično ter psihično počutje, zato se v posteljo odpravi kar prej! Pomanjkanje spanca vodi do stresa, kar pa pomeni, da bo tvoja pot do uspeha v življenju zelo težja!
  Ko si pokonci eno uro dlje, ker bi rada končala nekaj za službo ali pa pogledala dodatno epizodo Game of Thrones, kljub temu da ti telo sporoča, da rabi počitek, s tem resnično škoduješ sami sebi, zato začni gledati nase in se zbudi spočita in pripravljena na nove izzive!

  Reci ne!

  Ni sebično, kadar nekomu odgovoriš z ne, kadar potrebuješ prostor in čas samo zase. Življenje gre naprej, kadar odkloniš povabilo na zabavo, spustiš uro joge s prijateljico ali kakršnokoli drugo aktivnost.

  #Odklop od Instagrama in serij

  Najhitrejša pot do sprostitve je, ko izklopiš WiFi, računalnik in televizijo ter uživaš brez teh ovir! Za nekaj trenutkov se boš pač odklopila od objav, kaj je nekdo jedel za večerjo, kako zelo sta srečna v zvezi tvoja soseda, ne boš videla tisoč (sicer prisrčnih) fotografij kužkov tvoje kolegice, ki jih ne more nehati objavljati, prav tako pa bodo počakale tv epizode in oddaja Ellen! Odpočij svoje oči, odpravi se na sprehod, preberi knjigo, odpravi se na klepet z bejbami ali pa si pripravi penečo kopel in občuti kako se stres počasi zmanjšuje!

  Nehaj se primerjati z drugimi!

  Sanja se ti, kakšna je njihova zgodba. Medtem ko se primerjaš z drugimi, se oddaljuješ od tistega kar je resnično pomembno – in to je fokus nase! Primerjanje z drugimi je popolnoma nesmiselno, saj stvari lahko izgledajo popolnoma drugače kot so v realnem življenju. Nekdo ti je lahko inspiracija, ampak da bi si želela del njegovega življenja, nima smisla, saj verjetno ne poznaš celotne življenjske zgodbe (tako kot nekdo ne pozna tvoje). Enostavno se ne obremenjuj z drugimi, ampak se osredotoči nase, kako lahko dosežeš še več in kaj lahko narediš, da boš v življenju še bolj srečna.

  Dodatna pomoč pri pretiranemu stresu

  Ko košček čokolade, dodaten spanec, dober trening in klepet s pravo osebo ne pomaga pri zmanjševanju stresa skozi hiter ritem življenja, ki ga živimo in imaš občutek, da si sama ne moreš pomagati, se obrni na Biospectrum! Zakaj?

  • Biospectrum aparati krepijo centralni živčni sistem, odpravljajo stres, preutrujenost, nespečnost, izgorelost, tresavico, epilepsijo, demenco, poveča se prekrvavljenost možganske skorje (razvidno na elektroencefalogramu), izboljšajo se refleksi, spomin in umska zmogljivost.
  težave s stresom

  Bio-spectrum se ukvarja s terapijami in prodajo bio-medicinskih terapevtskih aparatov, ki odpravljajo težave pri stresu.

   

  Biospectrum deluje na vse štiri človeške sisteme: Kardio vaskularni sistem, imunski sistem, živčni sistem in na žleze z notranjim izločanjem. Delovanje naprave BSM na osrednji živčni sistem je dokumentirano, kajti naprava BSM lahko vpliva na elektroencefalogram (EEG), ko izboljša stanje predvsem pacientov, ki bolehajo za epilepsijo; nadalje učinkuje na prepustnost hematoencefalne zaščite. Klinične študije, ki so bile izvedene na Kitajskem so pokazale, da naprava BSM lahko vpliva na potek senilne demence (cerebralne atrofije), verjetno zaradi upočasnjene degeneracije živčnih celic možganske skorje, ter večjega dotoka kisika v celice.

  Če te zanima, s čim vse se še ukvarjajo, ti bodo z veseljem pomagali – le obrni se na njih.

  Adijo, stres!

  Med službo, hobiji in druženjem ne pozabi zadihati! Poslušaj svoje telo – sanje in cilji bodo počakali, tudi če si boš vzela nekaj trenutkov samo zase!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje