Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Po skoraj treh letih žurerskega premora Kurzschluss znova odpira vrata. Nemški didžej Boris Brejcha, kralj high-tech minimala, se v Ljubljano vrača 25. novembra in obljublja nepozabni spektakel. Vstopnice za dogodek so še v prodaji, a pohitite, saj hitro kopnijo! Vsi tisti, ki jih že imate, a vam nov datum ne ustreza, lahko uveljavite možnost vračila kupnine.

  Boris Brejcha je eden izmed najbolj priljubljenih techno didžejev na svetu, ki je prepoznaven po svoji edinstveni podobi – maski Jokerja. Svoje oboževalce navdušuje po največjih svetovnih elektronskih festivalih, kot so Tomorrowland, Ultra Music Festival, Sonus, Time Warp in Exit, vse več privržencev pa ima tudi v Sloveniji. Temu smo bili priča že leta 2019, ko so vstopnice za njegov nastop na Kurzschlussu pošle v rekordnem času, podoben scenarij pa se najverjetneje obeta tudi letos. Čeprav je zdravstvena pandemija njegov povratek zadržala za nekoliko dlje, kot bi si želeli, se 25. novembra 2022 obeta nepozabno doživetje za vse techno navdušence, željne zabave in elektronskih ritmov.

  Vstopnice za dogodek leta so že v prodaji, predhodno kupljene vstopnice pa ostajajo veljavne tudi za nov termin. V kolikor vam nov datum ne ustreza, lahko najkasneje do 12. oktobra uveljavite možnost vračila kupnine. To storite tako, da na mail info@eventim.si pošljete zahtevek za vračilo ali se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste kupili vstopnico.

  Novembrska edicija z Borisom Brejcho bo prva po več letih premora, vendar ne bo edina. Kmalu namreč razkrijemo še en dogodek s prav posebno gostjo, ki bo sklenila letošnje pestro Kurzschluss dogajanje.

  Če se bo v prihodnjih mesecih epidemiološka situacija poslabšala, bo dogodek prestavljen. Tudi v tem primeru bo omogočeno povračilo kupnine vstopnic.

  Vse aktualne informacije o dogodku spremljajte na našem Facebook in Instagram profilu.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje