Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Tudi jaz sem podlegla čarom kultnega Fjällräven Kånken nahrbtnika! Dolgo sem se upirala, saj imam v kotičku možgan neverjeten odpor do vsega, kar je tako mainstream. Kånken ima pač tisti »je ne sais quoi«, ki prevzame še tako zahtevnega uporabnika.

  Mini navade za maksi spremembe

   

  Všeč mi je ideja, da lahko vsak posameznik naredi nekaj dobrega za okolje in tako se večinoma z otrokoma v vrtec odpravimo peš, nato pa se s kolesom odpeljem v službo. Nahrbtnik je bil tako precej nujna izbira in kar lep čas sem brskala med široko ponudbo na trgu – usnjen, v odpuljenih barvah, športen, klasičen? Predvsem takšen, ki ne bo zdržal le eno sezono ter se ga ne bom naveličala v prvem mesecu, nekaj dežnih kapljic pa v njem ne bo povzročilo cele poplave.

  Moje delo je hibridne narave, zato večkrat vozim sem in tja tudi računalnik in tablico, kar sem morala upoštevati pri nakupu nahrbtnika. Tako so takoj odpadli vsi, ki niso bili dovolj veliki oz. prostorni ali se preprosto niso dali dovolj odpreti. Saj veste, tu in tam se potrudiš in previdno tlačiš dragocenosti v premajhne torbe, a dnevno to ni najboljša rešitev in ekran tablice je slej kot prej popraskan s ključi.

  Prikrade se v vaš vsakdan

  Kånken je vsekakor tisti, ki lahko ponudi vse to: atraktiven videz, ki je hkrati večen, a ga lahko zelo na hitro ter preprosto popestrimo z našitkom, priponko ali najljubšim obeskom. Primakne tudi kamenček v mozaiku prizadevanj posameznika za lepši svet, saj je trajnosten in videti je, da bo z mano precej let. Življenje je mnogo več kot le služba, zato sem prepričana, da me bo ob prostem času spremljal:

  • v park ter hranil malico za zmeraj lačne otroke in psa,
  • na kopališče, saj je v njem dovolj prostora za brisačo in rezervne kopalke,
  • ali pa bo na oddih k dedku in babici pospremil mojo hči.

   

  Ne bo ostal varen pred poželjivim pogledom štiriletnice

  Zanimivo je, da sem naivno upala, da bo ta modni dodatek ostal resnično samo moj. Pa me je moja 4-letnica kmalu postavila na realna tla, ko ga je prvič videla in rekla: »Uau mami, kakšen lep nahrbtnik imaš! Ko bom jaz bila velika, bom tudi imela takega!« No, tako uživam v njegovi uporabi v teh par letih, ki so mi preostala do takrat, ko bo Lili »bila velika«. V isti sapi pa mi punca že nosi našitke v obliki samorogov in je polna predlogov, kako okrasiti mamin Kånken.

  In moji možgani delajo mentalni zaznamek, da bo za naslednji praznik izgleda dobila njegovo mini različico – Kånken mini. Spremljal jo bo na njenih dogodivščinah, lahko ga bo nosila sama ter ga okrasila povsem po svojih željah in okusu. Da o tem, kako bova matchy matchy sploh ne govorim!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje