Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Konec poletja za marsikoga predstavlja #NovZačetek, tako za šolarje kot tiste, ki jih čakajo novi poslovni izzivi. Stopite korak naprej in se opremite z napravami Huawei, s katerimi bo vse lažje in hitreje, družinski člani pa bodo lahko uživali v peščici inovativnih funkcij!

  Če ste med tistimi, ki so se pred nekaj meseci prvič srečali z delom od doma ali s šolanjem na daljavo, se zagotovo zavedate, kako pomembno je funkcionalno okolje in koliko lahko celovite pametne naprave prispevajo k produktivnosti. Skoraj vsaka sprememba, naj bo predvidljiva ali ne, predstavlja izziv in nov začetek. Zaradi revolucionarnih rešitev Huawei sta delo in šolanje od doma lahko enako, če ne celo bolj smart, kot v pisarni ali učilnici.

  Prilagodite okolje s pomočjo sodelovanja več naprav

  Razlika med pisarno in pisalno mizo v dnevni sobi je očitna. Ne glede na to, s čim se ukvarjate, potrebujete prostor, kjer lahko na enem mestu hranite dokumente, račune in knjige, pa tudi vse svoje naprave. Če si želite izboljšati produktivnost in nimate ločenega delovnega prostora, je pomembno, da se izognete “pasti” časovnega in prostorskega prepletanja med zasebnimi in poslovnimi obveznostmi. Naj bo vaš pametni kotiček prostor ali del prostora, kjer ostali člani gospodinjstva ne bodo pogosto prisotni. Opremite ga z delovno površino, stolom, dekoracijo in napravami, ki vam bodo olajšale premagovanje vsakodnevnih izzivov.

  Pozabite na dolgotrajne procese, številne kable in programe za prenos datotek med telefoni ter med telefoni in drugimi pametnimi napravami. Povežite svoj prenosnik Huawei MateBook X Pro in telefon P40 Pro ter presezite vse običajne potrebe po delu, izobraževanju in igranju iger. S tehnologijo Huawei Share lahko preprosto in hitro delite datoteke in vsebine, upravljate aplikacije in delite zaslon z drugimi porabniki z možnostjo interakcije. Dodatki, kot so kamera, mikrofon, tipkovnica in miška, pa se lahko uporabljajo tudi kot dodatki na pametnem telefonu in tako zagotovijo še bolj priročno uporabo ter povezovanje naprav.

  Bodite pripravljeni za vsako situacijo

  Za tiste, ki med poslovnim pogovorom potrebujejo aktivno zmanjšanje šumov in hrupa v ozadju ali pa preprosto želijo trenutek zase in svoje misli ob poslušanju priljubljene glasbe, so slušalke Huawei FreeBuds 3i odlična izbira. Med klicem se lahko prosto gibljete po prostoru, prinesete dokument, ki ste ga morda pomotoma pustili v drugi sobi, ali pa se odpravite v kuhinjo po skodelico kave, saj ni žic, ki bi vas pri tem omejevale.

  Ko imate v glavi številne obveznosti, je zelo preprosto pozabiti na katero izmed njih. Milijon papirčkov deluje zmedeno in frustrirajoče. Znebite se stresa s pametno uro Huawei Watch GT 2e, ki skrbi za vaše zdravje in vam pomaga pri vsakdanjih obveznostih. Še več: ura vas bo obveščala o klicih, sporočilih, dogodkih v koledarju in celo o tem, da bi morali vstati, se raztegniti in spremeniti sedeči položaj. Vsebuje pa tudi peščico intuitivnih funkcij, ki olajšajo vsakdanje življenje.

  Omogočite si popolno sodelovanje in dosezite boljšo povezanost s kombinacijo revolucionarnih naprav in njihovih naprednih tehnologij, ki prispevajo k boljši kakovosti dela in večji učinkovitosti.  S promocijsko ponudbo naprav Huawei po posebnih cenah, ki velja do 13. septembra 2020 ali do razprodaje zalog, bodite vedno pripravljeni na vsak #NovZačetek in uživajte v dobro zasnovanem in praktičnem pametnem načinu življenja.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje