Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Ste si kdaj želeli zlate ribice, da vam izpolni vaše tri najbolj goreče želje? Ali pa morda zadetka na lotu? Ker ste mislili, da bi se potem vse rešilo…? Naj vam nekaj zaupam. Zelo verjetno se ne bi oziroma bi bili kmalu nazaj v starih tirnicah. Zakaj? Ker ne bi spremenili svojega notranjega stanja, svojih temeljnih prepričanj in vzorcev. To namreč kreira vse naše zunanje. To je tudi razlog zakaj večina ljudi, ki zadanejo na lotu, kmalu ta denar tudi izgubi in so nazaj tam, kjer so bili ali pa zabredejo še globlje. Ne znajo ravnati s tako količino denarja. Niso spremenili svojega bistva.

  Mi vsi vlečemo s sabo in v sebi preko genetike zapise naših staršev, prastaršev in koletivne zavesti, katere del smo. Kopiramo realnosti drugih ljudi. Ne samo naših staršev, temveč tudi ostale okolice. Kopiramo tudi nezavedno, energijsko. Pogosto se ne zavedamo tega, da nas enako ali še bolj kot tiste stvari in ljudi, s katerimi se ne strinjamo, omejujejo tudi stvari in ljudje, s katerimi se strinjamo in se jim pridružujemo. Kako? Naša stališča ustvarjajo našo realnost. Vse kar mislimo in govorimo, kreiramo. Vse kar mislimo, da je dobro, navadno nismo voljni spremeniti, čeprav v resnici morda za nas to sploh ne deluje (več). Vse, kar je slabo, smo morda voljni spremeniti, ampak pogosto nimamo pravih orodij za to. Poleg tega pa je vsaka oznaka sodba in iluzija, ki nam predstavlja zid in omejitve. Ker resnica je ta da, so definicije dobrega in slabega zgolj in samo to, ne pa resnica. In so naše največje blokade ter prepreke do življenj, o katerih sanjamo.

  Kdo vam torej lahko uresniči te tri želje? Vi, dragi moji! Vi, veličastni kreator! In ne samo tri, nešteto njih! Ko si priznate in čestitate za vso veličastno delo do sedaj. Vse ste sami skreirali. Če si tega niste pripravljeni priznati, nič hudega, a ne nadejajte se velikih sprememb. Šele ko se zavedamo, da je vsa moč v naših rokah, da lahko ustvarimo vse, kar si želimo in o čemer sanjamo, smo na poti, da se to tudi zgodi.
  Ko seveda pobrišemo datoteke, ki nam več ne služijo in nam predstavljajo ovire na poti.

  Saj veste kakšni postanejo sčasoma računalniki, ko je na njih preveč vsega? Programi tudi zastarajo. Morda jih ujame celo kak virus. S takim računalnikom si nimamo več kaj dosti pomagati. In s tako glavo tudi ne.

  Si predstavljate, da bi pobrisali vse vaše omejitve in zastarele datoteke, pa viruse in nato naložili tiste programe, ki vas podpirajo pri rasti, razvoju in vsemu, kar si želite? Najsi bo to več denarja, drugačno partnerstvo, službo, otroke… Drugačno življenje skratka!
  Možno je!

  Zame od vsega, kar sem v življenju poskusila (in poskusila sem veeeliko stvari), najbolje, najučinkoviteje in najhitreje delujejo orodja iz Access Consciousness-a in Access Bars-i.

  Vsi, ki si želite spoznati ta orodja, se naučiti Access Bars-ov in jih prejeti, ste toplo vabljeni na delavnico 7.7.2018, z mano, v Ljubljano. Več o Access Bars-ih lahko preberete tudi na moji spletni strani. Več o delavnici pa tule: www.polonaplesec.si/dogodki

  Kaj lahko ta delavnica ustvari za vas in vaše življenje?

  Na tej povezavi si lahko ogledate tudi predstavitveni video z ustanoviteljem Access Bars-ov. Podnapise lahko nastavite na slovenski jezik.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Ti pošljemo izbor TOP vsebin raje na email?

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.

  Izbor TOP vsebin na tvoj email ↓

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.